Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

David Duchovny lansează un album cu muzică rock, "Hell or Highwater" - TEASER

Carismaticul actor din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny, va lansa în mai 2015 primul său album de studio. Intituat "Hell or Highwater", discul include 12 piese compuse de Duchovny și înregistrate împreună cu un grup de muzicieni cunoscuți sub numele Weather.
David Duchovny

David Duchovny

Premiat la Globurile de Aur pentru rolurile principale din două seriale de succes, David Duchovny pare să-și fi descoperit o nouă latură artistică. Pasiunea pentru muzică a început să se dezvolte în urmă cu câțiva ani, când și-a cumpărat o chitară foarte scumpă. Prețul piperat l-a motivat să nu irosească banii investiți, astfel încât a început să exerseze. Așa a învățat să cânte la chitară prima piesă, "Yoshimi Battles the Pink Robots", din repertoriul Flaming Lips, treptat izvorând ideea de a compune și înregistra propriile melodii.

"Din momentul în care am început să cânt, m-am tot gândit <<Ar trebui să fiu în stare să scriu niște versuri>>. Și de atunci am tot alimentat ideea asta. A fost o reală plăcere întreaga experiență, indiferent cine va cumpăra albumul sau ce va crede lumea atunci când va apărea pe piață. Posibilitatea de a compune muzică și de a mă gândi ce piese aș putea să le cânt prietenilor mi-a salvat viața", a povestit David Duchovny pentru revista Rolling Stone.

Albumul de debut al actorului se numește "Hell or Highwater" și include 12 piese cu un sound ce oscilează între indie-rock, folk-rock și alternative rock. Vă puteți forma o primă impresie urmărind teaser-ul video de mai jos.

David Duchovny - ”Hell or Highwater” - TEASER ALBUM

Albumul "Hell or Highwater" va fi lansat pe 12 mai 2015 prin intermediul casei de discuri ThinkSay Records. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9,99 dolari.

Tracklist "Hell or Highwater" - David Duchovny:

 1. Let It Rain
 2. 3000
 3. Stars
 4. Hell or Highwater
 5. The Things
 6. The Rain Song
 7. Unsaid Undone
 8. Lately It's Always December
 9. Another Year
 10. Passenger
 11. When the Time Comes
 12. Positively Madison Ave

În ce privește următoarele concerte de promovare a discului, David Duchovny mărturisește că încă încearcă să se obișnuiască cu întregul concept al unui show live.

”Învăț cum e să cânți live cu o trupă, cât de aproape trebuie să stai de microfon, și, în general, cam cum e să susții un concert. E o călătorie a descoperirii pentru mine. Sper să apuc să descopăr anumite lucruri înainte să le observe cei din public, pentru a nu fi o experiență dureroasă.”

David Duchovny - ”Hell or Highwater” (copertă album)

David Duchovny - ”Hell or Highwater” (copertă album)

Citește mai multe despre David Duchovny
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen a lansat o piesă nouă, "Choices" - AUDIO

Leonard Cohen a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". Melodia se...

Închide