Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cristi Minculescu revine în trupa Iris pentru 2 concerte alături de Felicia Filip

Cristi Minculescu va urca din nou pe aceeași scenă cu foștii colegi din Iris pentru a susține două concerte alături de celebra soprană Felicia Filip. Spectacolele vor avea loc la Cluj-Napoca (pe 22 mai) și la Târgu Mureș (pe 23 mai), făcând parte din programul festivităților pregătite pentru zilele orașelor respective.

Publicat

pe

Felicia Filip / Cristi Minculescu
Felicia Filip / Cristi Minculescu

"Așa cum am mai spus, mutarea mea în Germania nu presupune deloc ruperea legăturilor cu țara mea și cu fenomenul muzical din România. Am spus-o și o repet: am fost și rămân deschis oricăror colaborări artistice. În acest sens am inițiat legătura cu câțiva muzicieni germani, alcătuind trupa Lotus, am reluat contactul cu Nuțu Olteanu, fondator la trupei Iris și, împreună cu doi muzicieni suedezi, am format ceea ce a fost numit un Super-grup, iar mai recent mi-am format propria trupa, alcătuită din muzicieni mai tineri, dar deosebit de talentați: Rares Totu (chitară), Seby Yo (bas), Cosmin Farcas (clape) și Cătălin Cioarga (tobe), împreună cu care susțin cele mai multe concerte (pentru viitorul apropiat avem programate cântări la: București, Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Târgoviște, Câmpina, Sinaia și altele). Sigur că m-a bucurat oportunitatea de a ma reîntâlni pe aceeași scenă cu vechii mei colegi de la Iris și cu Doamna Felicia Filip și ne vom strădui cu toții să oferim publicului momentele memorabile pe care și le dorește. Așteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu oamenii minunați din Cluj și din Târgu Mureș și sperăm să mai avem cât de curând astfel de ocazii speciale, în care muzica ne unește!", a declarat Cristi Minculescu.

Nelu Dumitrescu, liderul grupului Iris, este și el entuziamat de această reunire.

"Eu și colegii mei (Valter, Boro si Relu) suntem încântați să ne regăsim din nou pe aceeași scenă cu Cristi - vocea care a dat întotdeauna marca trupei noastre - și, în același timp, să reluăm colaborarea cu Doamna Felicia Filip, o adevărată personalitate muzicală, de care ne leagă o extraordinară performanță scenică și discografică. Suntem hotărâți să facem totul pentru a satisface așteptările publicului, care ne-a trimis o mulțime de semnale că își dorește reluarea acestor colaborări și vom răspunde cu plăcere propunerilor venite de la organizatorii de evenimente. Pe de altă parte, ne vom menține obiceiul de a încuraja soliștii mai tineri (cum s-a intamplat cu Tony Seicarescu și, mai recent, cu Rafael) cărora le vom oferi posibilitatea de a cânta împreună cu noi. Avem în vedere tineri remarcați la concursurile de talente, dar nu numai. Cu aceeași bucurie vom invita alături de noi și alți prieteni și colaboratori, cum ar fi: Paula Seling, Dan Bittman sau marea actriță Maia Morgenstern, împreună cu care spectacolele noastre vor deveni tot mai complexe, dar la fel de directe ca și până acum."

Concertele alături de trupa Iris și Cristi Minculescu au fost întâmpinate cu bucurie și de către soprana Felicia Filip, care a mulțumit cu acest prilej celor care au apreciat de-a lungul anilor această colaborare.

"Reîntâlnirea cu cea mai frumoasă voce a rock-ului românesc din toate timpurile (aici l-am numit, desigur, pe Cristi Minculescu), cu trupa de legendă și vis - Iris, îmi dă certitudinea că vom începe o nouă etapă a colaborării noastre, atât de dorită de fanii care nu încetat o clipa să ne aștepte, să ne prețuiască și să ne iubească."

Detalii suplimentare despre cele două concerte, de la Cluj și Târgu Mureș, vor fi dezvăluite în curând.

Iris & Felicia Filip - "Baby" (Live at Iris Athenaeum 2000)

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

România are Roast debutează pe 11 mai la Antena 1; De la ce oră se difuzează

Noua emisiune de umor de la Antena 1, România are Roast, va fi difuzată pe post începând cu data de 11 mai. Echipele Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, conduse de căpitanii Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, se vor duela în roast-uri, Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe urmând să îndrume echipele în călătoria lor prin țară. Show-ul este prezentat de Micutzu (Cosmin Nedelcu).

Publicat

pe

România Are Roast la Antena 1
România Are Roast la Antena 1 │ FOTO: Antena 1

În vreme ce  Stand-Up Revolution rămâne fără o dată de lansare, Antena 1 merge înainte cu România are Roast. Noul show se bucură de nume cunoscute ale stand-up-ului românesc, precum Maria Popovici, Mincu, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Formatul acestei emisiuni presupune confruntarea a două echipe de comedianți. Se vor spune glume acide, specifice roast-ului, inspirația pentru fiecare emisiune pornind de la particularitățile regiunilor țării. Mai exact, se vor face glume despre moldoveni, ardeleni, olteni, etc., echipa cu cele mai amuzante remarci urmând să fie declarată câștigătoare. Premiul pus în joc la fiecare ediție este de 10.000 de lei.

Când începe România are Roast pe Antena 1

România are Roast va fi difuzată în premieră miercuri, pe 11 mai, de la 20:30. Ulterior, emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la aceeași oră.

Ce comedianți alcătuiesc cele două echipe de la România are Roast

Echipele de la România are Roast au fost denumite Pârșii Circumspecți și Marmotele Vesele. Cosmin Natanticu este căpitanul Pârșilor Circumspecți, din echipa sa făcând parte Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Marmotele Vesele este echipa condusă de Cătălin Bordea, ceilalți membri fiind Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

"Formatul este foarte antrenant pentru noi. Avem parte de probe destul de solicitante și roast-uri bazate exclusiv pe regiunile vizitate prin țară. Până acum pot spune că cel mai greu mi-a fost să scriu despre Oltenia, pentru că am încercat să fac ca stereotipurile din acea regiune să nu li se pară jignitoare", a declarat Cătălin Bordea, căpitanul Marmotelor Vesele, pentru Antena 1.

"Echipa noastră este foarte unită, competitivă și ascultătoare, ca niște pârși adevărați. Nu cred că mi s-a părut nimic greu pentru că atunci când faci ce-ți place, nimic nu pare complicat, dar pot spune că a fost mai dificil să scriu despre zona Banatului, pentru că nu am avut de ce să mă leg pentru a face roast", a menționat Cosmin Natanticu, căpitanul Pârșilor Circumspecți.

Micutzu și Loredana completează show-ul România are Roast

Micutzu va fi prezentatorul emisiunii, în vreme ce Loredana va asigura atmosfera. Artista va cânta în fiecare emisiune alături de orchestra Agurida și alți invitați surpriză. Influențele muzicale vor varia de la un show la altul, în funcție de regiunile roast-uite de cele două echipe de comedianți.

Citește în continuare

Trending