Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Confirmări la Untold Festival: Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Tom Odell

Main stage-ul de la Untold Festival va fi cucerit de încă două nume cu rezonanță: legendarul Armin van Buuren și, pentru prima dată în România, Dimitri Vegas & Like Mike. Lista noului val de confirmări îi include și pe Tom Odell, Boney M, Mr. President și Culture Beat. Untold Festival se va desfășura în perioada 30 iulie - 2 august la Cluj-Napoca.
Armin van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike și Tom Odell, confirmați la Untold

Armin van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike și Tom Odell, confirmați la Untold

Singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul nr.1 în lume, Armin van Buuren, legenda vie care a dat lumii ”A State of Trance”, va aduce pe scena de la Untold Festival un show de exceptie, parte din turneul mondial din 2015.

Cu o carieră începută în 1995, Armin van Buuren este printre puținii DJ care au primit o nominalizare la Grammy, în această listă scurtă fiind incluși alături de el Tiesto, Paul van Dyk și BT (Brian Wayne Transeau). Piesa care i-a adus nominalizarea este „This Is What It Feels Like„, melodia intrând în cursa pentru Grammy în 2014. DJ-ul în vârstă de 37 de ani este, de asemenea, primul artist de muzică trance care s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, discul care i-a adus această performanță fiind „Imagine„.

Cei mai votați artiști de pe listele Untold Festival: au generat pagini de Facebook, au generat meme-uri, iar la vară vor ajunge pentru prima dată în România pe scena Untold Festival: Dimitri Vegas și Like Mike.

Lista confirmărilor la Untold Festival nu se oprește aici. Alături de cei 2 headlineri, Armin van Buuren și Dimitri Vegas & Like Mike, organizatorii au confirmat, de asemenea, o serie de artiști din zona indie pop, reggae, hip-hop, house și electro.

 • Tom Odell
 • Gentleman
 • Gramatik
 • Duke Dumont
 • John Digweed
 • Nic Fanciulli
 • Michael Calfan
 • Sharam
 • Satoshi Tomiie
 • Lost Frequencies

Una dintre scenele Untold Festival va gădui într-o seară cel mai mare Retro Party din România cu artiști precum:

 • Boney M
 • Mr. President
 • Culture Beat

Abonamente la Untold Festival la preț de presale:

Oferta specială pentru abonamentul presale de 259 lei + taxe va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 de abonamente. De asemenea, se mai pot achiziționa și bilete VIP la prețul de 449 lei +taxe. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival.

Cazarea la Untold Festial:

Pentru o experiență inedită, organizatorii pun la dispoziție o zonă de camping accesibilă tuturor participanților în limita locurilor disponibile, care va fi îngrădită și păzită permanent. În interiorul acesteia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van BuurenBoney MTom Odell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler lucrează la un album solo country

Cea mai recentă idee a solistului Aerosmith, Steven Tyler, este lansarea unui album solo de muzică country, idee care deja...

Închide