Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Camping și 5 trupe noi la festivalul I Am The Rocker

Noi artiști au fost confirmați în lineup-ul festivalului I Am The Rocker. Pe scena de la Romexpo vor urca, astfel, Odd Cree, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode și Blutrina. Pentru publicul din afara Bucureștiului, organizatorii anunță opțiunea de camping.
I Am The Rocker

I Am The Rocker

Organizatorii festivalului I Am The Rocker vin în întâmpinarea fanilor din afara capitalei și a țării și pun la dispoziție o zonă de camping, special amenajată în jurul unui spațiu verde aflat în incinta Romexpo, unde cei care doresc să stea cu cortul pot campa liniștiți pentru doar 9 lei. Dușurile și toaletele fac parte, bineînțeles, din facilitățile incluse în preț, constituindu-se într-un nou pas către standardele marilor festivaluri europene.

În ce privește muzica, I Am The Rocker va avea mai bine de 20 de trupe distribuite pe 3 scene. În afara celor deja anunțate, respectiv Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathlast, Days of Confusion, se alătură și  Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode și Blutrină.

Odd Crew – una dintre cele mai de seamă reprezentante ale muzicii rock de la sud de Dunăre, Odd Crew este o formație independentă cu o vechime de mai bine de 16 ani pe scena din Bulgaria. Trupa lucrează acum la cel de-al patrulea album de studio împreună cu Daniel Bergstrand și Jason Seucof, oameni responsabili pentru calitatea audio a unor trupe ca In Flames, Meshuggah, Dimmu Borgir, respectiv Six Feet Under, All That Remains sau Trivium.

Diamonds Are Forever este una dintre puținele reprezentante ale metalcore-ului din România. Formația clujeană are la activ și un DVD, „Bridges Are Born”, lansat în 2012, iar până acum au împărțit aceeași scena cu trupe ca Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya.

Kistvaen este prima formație care a abordat genul depressive black metal pe scena românească. Având ca sursă de inspirație în actul lor muzical artiști precum Shining, Silencer, Bethlehem, trupa își continuă activitatea cu succes încă din 2008.

Hatemode reunește cinci muzicieni cu vechime pe scena românească de metal, fiind actuali sau foști membri în trupe cunoscute ca Rising Shadow, Tiarra, LOST, Abigail, Interval, Reborn, Ritual sau Erase. Activitatea formației a luat naștere în 2013.

Blutrina este o trupă aparte, întrucât temele pieselor lor au ca referință desene animate precum Looney Tunes, Family Guy, South Park (Pussy Blast, No more Shitting, Morphing in Vitro sau Defleshing Porky Pig!). Originară din Timișoara, formația este o prezență cu adevărat inedită. Îmbracați în pampers și cu o scenă plină de baloane, au susținut câteva concerte alături de Innergrave și Abnormyndeffect.

Pe lângă muzica și facilitățile oferite, I Am The Rocker are planificate numeroase activități menite să te pună pe tine în centrul atenției. Astfel, participanții pot pleca acasa cu amintiri de neuitat și premii consistente de la „Beer Championship”, „Best Dressed Rocker (male and female)”, „Most interesting tattoo (male and female)”, „Pogo contest”, „Air guitar contest”, overcrowd bungee jumping, overcrowd zipline și multe alte atracții.

Festivalul I Am The Rocker va avea loc în weekend-ul 4-5 iulie la Romexpo si este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brandon Flowers a dezvăluit un preview al unei piese noi, "Still Want You"

Brandon Flowers continuă promovarea noului album solo ”The Desired Effect” prin dezvăluirea unui fragment al unei piese noi, "Still Want...

Închide