Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Brandon Flowers a dezvăluit un preview al unei piese noi, "Still Want You"

Brandon Flowers continuă promovarea noului album solo ”The Desired Effect” prin dezvăluirea unui fragment al unei piese noi, "Still Want You". Teaserul audio este acompaniat de un scurt clip, ce pare a fi extras dintr-un nou videoclip al artistului.

Publicat

pe

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)
Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

După ”Can’t Deny My Love”, Brandon Flowers oferă fanilor un fragment dintr-un nou single, "Still Want You". Piesa se regăsește pe cel de-al doilea album solo al solistului The Killers, ”The Desired Effect”, ce va apărea pe piață anul acesta.

Într-un interviu acordat recent, Brandon Flowers a mărturisit că este extrem de nerăbdător să lanseze noul album și că este încântat de faptul că nu a mai avut rețineri pe partea de compoziție.

"Atunci când am lansat primul album am avut rețineri. Dar acum, cu noul album, nu am mai ținut cont de aceste rețineri. Vreau să compun cele mai bune piese pe care sunt capabil să le scriu și să le lansez pe piață acum. (...) Vreau să spun adevărul. Iar adevărul e că uneori iubesc piesele pop - respect felul în care acestea sunt scrise și istoria lor. Iubesc, totodată, ideea de a spune povești și de a individualiza un stil prin propriile experiențe și observații. Dacă aceste lumi sunt conectate, atunci ai reușit", a declarat Brandon Flowers pentru revista Rolling Stone, fiind vădit entuziasmat de felul în care s-a închegat noul său material solo.

Până la apariția pe piață a discului ”The Desired Effect”, puteți urmări clipul de mai jos, ce pare a fi extras dintr-un viitor videoclip.

Brandon Flowers - "Still Want You" - PREVIEW

Albumul “The Desired Effect” va fi lansat pe 18 mai 2015. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist “The Desired Effect” – Brandon Flowers:

  1. Dreams Come True
  2. Can’t Deny My Love
  3. I Can Change
  4. Still Want You
  5. Between Me and You
  6. Lonely Town
  7. Diggin’ Up the Heart
  8. Never Get You Right
  9. Untangled Love
  10. They Way It’s Always Been
Brandon Flowers - "The Desired Effect" (copertă album)

Brandon Flowers - "The Desired Effect" (copertă album)

Trending