Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Black Sabbath plănuiesc turneul final și lansarea ultimului album

Ozzy Osbourne plănuiește un turneu final al trupei Black Sabbath, dar și lansarea unui ultim album. După acestea, solistul dorește să își continue proiectele solo.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a anunțat de curând, în cadrul conferinței de presă The Monsters of Rock din Brazilia, că plănuiește un turneu final Black Sabbath, dar și lansarea ultimului album.
''Nu mă voi opri din cântat... soția mea îmi cheltuiește toți banii, așa că nu pot să stau degeaba'', a declarat solistul trupei Black Sabbath.
De asemenea acesta a menționat că planurile s-ar putea schimba.'' Cu toții locuim în țări diferite și unii dintre noi vor să lucreze, iar alții nu. Dar vom face încă un turneu împreună'', mai adaugă el. Ozzy Osbourne a declarat că înțelege dorința colegilor săi de trupă, de a renunța la turnee, dar el nu este încă pregătit să renunțe.
''Aceasta va fi practic ultima noastră nebunie. Apoi nu va mai exista Black Sabbath deloc. Vom șterge numele și tot ce există. Colegii mei nu vor mai dori să cânte vreodată... înțeleg și accept asta. Îmi voi continua cariera solo, de fapt în momentul de față adun materiale, pe care le-am scris pentru viitorul meu proiect solo'', a afirmat Ozzy Osbourne.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa de "rock alternativ în ritm de dans" Agora lansează albumul "O merităm"

Trupa de alternative-ska-punk-reggae Agora lansează primul album full-length, "O merităm", pe 21 mai 2015. Concertul de lansare a discului va...

Închide