Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Biletele la concertul Anastacia din București au preț redus

În perioada 31 martie - 14 aprilie, fanii Anastaciei se vor bucura de o reducere la bilete pentru concertul artistei de pe 29 iunie. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului din București. Lista completă a noilor prețuri poate fi consultată în articol.
Anastacia

Anastacia

Pe 29 iunie, publicul din România o va putea admira pe Anastacia evoluând alături de band-ul său pe scena Sălii Palatului în cadrul unui concert exploziv, antrenant și efervescent. ”Femeia albă cu voce neagră”, cu un timbru inconfundabil, va îmbina stilurile soul, pop și rock într-un concert amplu din care nu vor lipsi hit-urile ”I'm Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” ,”Pieces of a dream”, dar și titluri prezente pe noul său material discografic, ”Ressurection”.

În pragul sărbătorii Paștelui, organizatorii concertului împreuna cu Anastacia le-au pregatit fanilor un cadou special. Toți cei care nu își doresc să rateze întâlnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioadă de reduceri masive la achiziționarea biletelor de concert.

Numai în intervalul 31 martie – 14 aprilie vor fi disponibile ce 100 de bilete pentru fiecare categorie, la prețuri cu mult mai mici față de cele afișate inițial. Această oportunitate va fi valabilă doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp în care biletele vor fi modificate după cum urmează.

Prețuri reduse la biletele pentru concertul Anastacia:

  • VIP : 400 lei - Preț redus: VIP - 280 lei
  • Cat.I: 350 lei - Preț redus: Cat.I - 235 lei
  • Cat.II: 300 lei - Preț redus: Cat.II - 185 lei
  • Cat.III: 250 lei - Preț redus: Cat.III - 145 lei
  • Cat.IV: 200 lei - Preț redus: Cat.IV - 115 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anastacia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pianistul Robert Haig Coxon aduce muzica spiritului la Bucureşti

Doar câteva zile ne mai despart de întâlnirea cu pianistul canadian Robert Haig Coxon, care o va acompania pe Seda...

Închide