Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

A șaptea reprezentație "Disney Live! – Mickey’s Music Festival", programată pe 26 aprilie

Mickey’s Music Festival se bucură de un mare succes în rândul micilor spectatori, astfel că organizatorii au decis programarea unei noi reprezentații în ziua de duminică, 26 aprilie, începând cu ora 15:00. Evenimentul original Disney Live! va avea, astfel, 7 reprezentații, ce se vor desfășura în perioada 22 – 26 aprilie la Sala Palatului.
Disney Live! Mickey’s Music Festival

Disney Live! Mickey’s Music Festival

Cu doar o săptămână înainte de reprezentațiile Disney Live! de la Sala Palatului, Mickey Mouse și Minnie Mouse, unele dintre cele mai îndrăgite staruri Disney, alături de Nicholas Manna, Directorul Artistic și membrii din distribuția show-ului Mickey’s Music Festival, au sosit în avanpremiera la București. În cadrul unei conferințe de presă, aceștia le-au oferit celor prezenți mai multe informații despre noua producție Disney Live, precum și câteva surprize din programul seriei de spectacole ce va debuta pe 22 aprilie, la Sala Palatului.

Mickey Mouse

Mickey Mouse

Organizatorii au discutat despre mega-producția Mickey’s Music Festival, care a uimit spectatorii din întreaga lume. Nicholas Manna, Directorul Artistic al show-ului, a povestit jurnaliștilor prezenți despre importanța proiectului Mickey’s Music Festival, care este în esență un adevărat tribut adus muzicii de toate genurile, mixând melodiile Disney clasice într-un stil modern și contemporan, în timp ce copiii și părinții sunt invitați să danseze și să fredoneze pe toată durata spectacolului. El a subliniat amploarea pe care o va avea noua producție Disney Live!, și felul în care întregul concept a fost gândit astfel încât publicul să fie cuprins de entuziasmul unei astfel de experiențe inedite. Interacțiunea este o caracteristică aparte a show-ului, pentru că cei mici nu sunt simpli spectatori, ci devin la rândul lor personaje, dansând și cântând alături de cei mai de seamă reprezentanți ai lumii Disney.

Mickey Mouse și Minnie Mouse

Mickey Mouse și Minnie Mouse

La eveniment au mai fost prezente Magill Thomas (cea care îi dă viață pe scenă frumoasei prințese Jasmine) și Paige Metelka (interpreta uneia dintre surorile lui Ariel din ,,Mica Sirena’’) care au oferit o scurtă incursiune în lumea show-ului, dezvăluind totodată și câteva dintre secretele din culise ale proiectului.

În aplauzele invitaților, membrii din distribuția spectacolului Mickey’s Music Festival au prezentat în avanpremieră numărul de dans din deschiderea show-ului, împărtășind câteva elemente din coregrafia dansului ,,Rock the Mouse’’. Sub privirile emoționate ale copiilor din sală, Mickey Mouse și Minnie Mouse s-au alăturat trupei Disney, salutandu-i pe toți cei prezenti, au dansat și au făcut poze alături de invitații conferinței de presă, totul într-o atmosferă de poveste.

Copii dansând la conferința Disney

Copii dansând la conferința Disney

Program Disney Live! Mickey’s Music Festival: 

Cele 7 spectacole Disney Live! - Mickey’s Music Festival vor avea loc la Sala Palatului între 22 si 26 aprilie 2015, după cum urmează: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sâmbătă (25 aprilie) ora 11:00 si ora 15:00; duminică (26 aprilie) ora 11:00 și ora 15:00.

VIDEO: DisneyLive! Mickey's Music Festival

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selah Sue a primit Discul de Aur pentru albumul "Reason"

La nici o săptămână de la lansare, noul album Selah Sue, "Reason", a primit Discul de Aur în Belgia. Piesele...

Închide