Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

3 Sud Est și Inna au lansat piesa "Mai stai" - AUDIO

3 Sud Est a colaborat cu Inna pentru noul single "Mai stai". Melodia a fost lansată în format audio, în perioada următoare fiind programată și filmarea videoclipului.
3 Sud Est și Inna

3 Sud Est și Inna

După ce "Emoții" a fost desemnată Piesa Anului 2014 în România, 3 Sud Est propune pentru 2015 o piesă înregistrată împreună cu Inna. Noul single se numește "Mai stai" și este compus de către membrii trupei alături de băieții de la Play & Win, compozitorii Innei.

"O colaborare inedită și o piesă care sperăm să vă atingă inimile, alături de constănțeanca noastră, Inna, pe care o admirăm pentru faptul că muzica ei și numele României au fost auzite în toată lumea." - 3 Sud Est

3 Sud Est feat. Inna - ”Mai Stai” (copertă single)

3 Sud Est feat. Inna - ”Mai Stai” (copertă single)

"Sunt foarte fericită și mândră să cânt o piesă împreună cu 3 Sud Est, artiști pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit! Sunt cu atât mai încântată cu cât și ei, ca și mine, vin de la malul mării. Ne-am unit forțele și a ieșit 'Mai stai', o piesă sinceră și dragă mie." - Inna

O producție Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music și Global Records, single-ul "Mai stai" conține refrenul unei piese compuse în urmă cu câțiva ani de către Play & Win și lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a păstrat doar refrenul, restul melodiei fiind compus de către Laurențiu, Viorel și Mihai, iar producția muzicala îi aparține lui Laurențiu Duță.

Videoclipul oficial al piesei "Mai stai" urmează să fie filmat și lansat în câteva săptămâni.

3 Sud Est feat. Inna - "Mai stai" - AUDIO

Citește mai multe despre 3 Sud EstInna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blur a interpretat 2 piese noi la BBC Two - LIVE VIDEO

Blur a interpretat live două melodii noi de pe albumul „The Magic Whip”. Debutul pe TV al pieselor "Ong Ong"...

Închide