Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

3 Sud Est și Inna au lansat piesa "Mai stai" - AUDIO

3 Sud Est a colaborat cu Inna pentru noul single "Mai stai". Melodia a fost lansată în format audio, în perioada următoare fiind programată și filmarea videoclipului.

Publicat

pe

3 Sud Est și Inna
3 Sud Est și Inna

După ce "Emoții" a fost desemnată Piesa Anului 2014 în România, 3 Sud Est propune pentru 2015 o piesă înregistrată împreună cu Inna. Noul single se numește "Mai stai" și este compus de către membrii trupei alături de băieții de la Play & Win, compozitorii Innei.

"O colaborare inedită și o piesă care sperăm să vă atingă inimile, alături de constănțeanca noastră, Inna, pe care o admirăm pentru faptul că muzica ei și numele României au fost auzite în toată lumea." - 3 Sud Est

3 Sud Est feat. Inna - ”Mai Stai” (copertă single)

3 Sud Est feat. Inna - ”Mai Stai” (copertă single)

"Sunt foarte fericită și mândră să cânt o piesă împreună cu 3 Sud Est, artiști pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit! Sunt cu atât mai încântată cu cât și ei, ca și mine, vin de la malul mării. Ne-am unit forțele și a ieșit 'Mai stai', o piesă sinceră și dragă mie." - Inna

O producție Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music și Global Records, single-ul "Mai stai" conține refrenul unei piese compuse în urmă cu câțiva ani de către Play & Win și lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a păstrat doar refrenul, restul melodiei fiind compus de către Laurențiu, Viorel și Mihai, iar producția muzicala îi aparține lui Laurențiu Duță.

Videoclipul oficial al piesei "Mai stai" urmează să fie filmat și lansat în câteva săptămâni.

3 Sud Est feat. Inna - "Mai stai" - AUDIO

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Industria muzicala

YUKA cântă alături de 3 Sud Est piesa "Clipe" - AUDIO

YUKA se alătură formației 3 Sud Est pentru a aduce un nou suflu piesei "Clipe". Versiunea audio este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

YUKA feat. 3 Sud Est
YUKA feat. 3 Sud Est │ FOTO: Global Records

Conștientă de puterea muzicii de a conecta oamenii, YUKA a hotărât că este timpul ca generația ei să se bucure într-un mod propriu de hit-ul "Clipe", astfel încât a creat alături de membrii trupei o versiune numai bună pentru dans. Creditele pentru piesa originală și remake merg către Budeanu Mihai, Laurențiu Duță, YUKA, Ovidiu Marincea și Sipoș Viorel, iar producția a fost realizată de Laurențiu Duță.

"<<Clipe>> este una dintre piesele mele de suflet cu care am crescut. Propunerea de a face o nouă variantă acestui hit a venit cu o responsabilitate uriașă și mă bucur că remake-ul a fost primit cu multă caldură de public. Tot publicul, mai apoi, a cerut și o variantă YUKA & 3 Sud Est, care de acum e a voastră! Lucrând cu cei mai buni, rezultatul e magic! Dă-i un play", a declarat YUKA.

Laurențiu Duță (3 Sud Est) a adăugat:

"Suntem foarte bucuroși de această colaborare care îmbină vibe-ul original al melodiei, vocile 3 Sud Est actuale, cu aerul fresh adus piesei <<Clipe>> la 21 de ani de la lansare. Vocea și interpretarea YUKĂI se potrivesc foarte bine cu noi, dar gata, prima dată vă lăsăm să o ascultați! Și apoi, încă o dată și încă o dată."

AUDIO: YUKA feat. 3 Sud Est - Clipe

YUKA are 18 ani și s-a îndrăgostit de muzică din copilărie. La 5 ani a pășit prima data pe scenă și a cucerit inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. Cântăreața a lansat piese precum "Aripi de Nisip", care în vara anului 2021 a fost difuzată pe mai multe radio-uri românești, intrând în top 40 sau "Waste Your Love", care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify.

Anul trecut, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa "La Sacou" a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Cel mai recent single al său se intitulează "Strada iubirii".

Formația 3 Sud Est și-a făcut debutul în lumea muzicală în 1997. După o perioadă prolifică de 11 ani, în care au cucerit inimile fanilor, formația a decis să se despartă în 2008. Cu toate acestea, în februarie 2014, membrii fondatori s-au reunit oficial și au surprins din nou publicul cu lansarea unui nou single, intitulat "Emoții".

3 Sud Est este considerată una dintre cele mai de succes formații din peisajul muzical românesc. De-a lungul anilor, a stabilit recorduri impresionante în materie de vânzări. Albumul lor de debut, simplu numit "3 Sud Est", lansat în 1998, s-a bucurat de un succes masiv, înregistrând vânzări de peste 200.000 de exemplare pe casetă audio și 6.000 de exemplare pe CD. Printre piesele emblemă ale trupei se numără "Ai plecat", care a conturat identitatea lor muzicală distinctivă, "De ziua ta", și "Amintirile", considerată drept cea mai de succes piesă a lor.

Citește în continuare

Muzică nouă

David Puentez și INNA au lansat piesa "The Love" - AUDIO

DJ-ul și producătorul David Puentez împreună cu INNA încheie anul în forță cu piesa "The Love". Compoziția dance este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

David Puentez și INNA - "The Love"
David Puentez și INNA - "The Love" │ FOTO: captură YouTube / David Puentez

David Puentez și INNA colaborează pentru prima dată și trimit publicul într-o aventură de mare viteză. Colaborarea îmbină cu ușurință abilitățile de producție ale lui Puentez cu vocea captivantă a INNEI, rezultând într-o piesă care promite să cucerească toți entuziaștii dansului. "The Love" este o reinterpretare a melodiei "Everytime We Touch", lansată original de Cascada.

"Este entuziasmant să pot readuce la viață, alături de David Puentez, o piesă iconică pentru trecut. Bucurați-vă de ea, distrați-vă și răspândiți <<The Love>>, a declarat INNA.

"The Love" invită ascultătorii într-o călătorie în lumea iubirii, a pasiunii și entuziasmului. Piesa creează o cursă palpitantă prin muzica electronică up-tempo, combinată cu versuri puternice, încurajând o dezlănțuire pe ringul de dans.

David Puentez este recunoscut pentru hit-urile sale din anii 2000, de exemplu "Superstar", dar și pentru remix-urile oficiale pentru artiști de primă clasă precum Tiësto, Jonas Blue, Post Malone și Rita Ora.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de vloguri.

AUDIO: David Puentez & INNA - The Love

Citește în continuare

Trending