Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Zdob și Zdub concertează în iulie la festivalul Shine 2015

Trupa Zdob și Zdub va concerta în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Shine, programat în perioada 4 - 5 iulie la Arenele Romane din București. Headlinerii acestei ediții sunt belgienii de la Triggerfinger și trupa Vama.

Concert lansare Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe

Înființată acum 20 de ani, trupa Zdob și Zdub are 9 albume la activ și mii de concerte în țară și străinătate, alături de mari nume ale scenei internaționale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage și mulți alții. Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial în 2013 la Hard Rock Cafe, este rodul unei munci de aproape doi ani, lansare încununată apoi de foarte multe concerte în țară și străinătate.

RECOMANDARE - Citește recenzia InfoMusic de la concertul de lansare a albumului “Basta Mafia”: Cu ritm de electrocobză prins de călcâie, Zdob și Zdub a încins hora frăției - FOTO

Într-un interviu acordat recent postului de radio Rock FM, Roman Iagupov a anunțat că formația lucrează la un nou album, astfel încât fanii Zdob și Zdub se pot aștepta la piese noi în setlistul pregătit pentru Shine 2015.

„Pregătim un album nou, cu un sound interesant, adică le vom face surprize fanilor noștri, pentru toți care așteaptă de la formația Zdob și Zdub ceva nou. Deja am înregistrat două piese în stil etno-punk cu un producător care lucrează cu Guano Apes, Jan Rubach din Hamburg. Una dintre piese se numește 'Primăvara e în toi' și este despre obiceiul caloianului, adică piese 100% în stil Zdob și Zdub. Mai departe am hotărât să facem singuri albumul, fără producători, fără nimeni. Mihai, basistul nostru, are ideea conceptuală și noi deja nu stăm pe loc”, a dezvăluit solistul Zdob și Zdub.

Zdob și Zdub - "Om cu inima de lemn"

Alte trupe confirmate pe afișul festivalului sunt: Coma, Grimus, Șuie Paparude, Roadkill Soda și Toulouse Lautrec , multe altele urmând a fi anunțate în curând.

Din păcate, englezii de la THE ORB, programați inițial pentru festivalul Shine, ne vor vizita la toamnă, trupa fiind nevoită să își amâne concertele din Europa datorită unui turneu în Japonia.

Shine 2015 se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie, la Arenele Romane din București.

Abonamente de două zile pentru Shine 2015:

  • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle până pe 1 mai
  • 44 de lei Acces General și 59 de lei Golden Circle până pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General și 70 de lei Golden Circle în ziua concertului și la intrare, în limita locurilor disponibile

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peste 6.000 de oameni și-au testat limitele în primul maraton muzical Electric City

O declarație de forță pentru o seară, asta și-a dorit și a reușit să fie Electric City – Youth Day....

Închide