Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Voltaj a lansat "All over again", varianta în limba engleză a single-ului "De la capăt" - VIDEO

Odată cu participarea la Selecția Națională Eurovision, trupa Voltaj lansează single-ul "All over again", varianta în limba engleză a piesei "De la capăt". Noua versiune poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Voltaj
Voltaj

Single-ul "All over again" este compus și produs de băieții de la Voltaj, alături de Deepside Deejyas, Monica Stevens și Andrei Leonte, iar videoclipul în regia lui Dan Petcan surprinde cadre din scurtmetrajul "Calea Dunării", proiect realizat de către Sabin Dorohoi.

Piesa, în ambele variante, este un manifest, un semnal de alarmă atras cu privire la problema copiilor lăsați în urmă de către părinții plecați la muncă în străinatate. Acum, trupa Voltaj, prin participarea la Selecția Națională Eurovision, vor să ducă mesajul campaniei la un alt nivel și să facă cunoscută și internațional cauza copiilor care nu se pot bucura de atenție și implicare din partea părinților care, fie sunt plecați la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai decent, fie petrec multe ore la locul de muncă și astfel pierd etape importante din creșterea copiilor.

„Când am compus și am lansat piesa și campania „De la capăt” nu ne-am gândit că vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama că acest concurs poate să ne ajute să facem cunoscută și internațional campania ‘De la capăt’. Suntem convinși ca, dacă vom reuși să câștigăm în România, vom reuși să facem atentă toată Europa”, a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Voltaj - "All over again"

Programul „De la capăt” este dedicat proiectelor pentru copiii și tinerii aflați în situații dificile și despre cât de important este să poți primi o a doua șansă, construită pe încredere, apropiere și înțelegere. Piesa a devenit purtătorul de cuvânt al programului www.delacapat.ro, prin care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision Romania și Habitat for Humanity România.

PUBLICITATE
Un comentariu

Trending