Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

VIDEO: Rihanna - "Bitch Better Have My Money", live în premieră la iHeartRadio Music Awards

Rihanna a interpretat live pentru prima oară noul single "Bitch Better Have My Money" în cadrul iHeartRadio Music Awards 2015. Evenimentul s-a desfășurat pe 29 martie la Shrine Auditorium din Los Angeles, marea câștigătoare a serii fiind Taylor Swift.
Rihanna - ”Bitch Better Have My Money” (live@iHeartRadio Awards)

Rihanna - ”Bitch Better Have My Money” ([email protected] Awards)

Chiar dacă Rihanna nu s-a aflat anul acesta pe lista nominalizărilor pentru iHeartRadio Music Awards, momentul artistei din Barbados a fost unul dintre cele mai așteptate și comentate ale serii. Gala i-a oferit prilejul de a interpreta în premieră noul single "Bitch Better Have My Money", pe care fanii îl așteptau de multă vreme.

Îmbrăcată într-o ținută ce nu putea trece neobservată, Rihanna a pus în scenă, împreună cu armata sa de dansatori, un show comparabil cu cele realizate de Beyonce. Prestația poate fi urmărită în clipul de mai jos.

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - [email protected] Music Awards

Unul dintre cele mai așteptate albume pop ale anului – mai așteptat chiar decât cel al Madonnei – va ajunge în curând la fani. Chiar dacă Rihanna nu a dorit să dezvăluie încă nici titlul (bănuit a fi ”R8”), nici data lansării discului, așteptarea se va încheia în curând, primul single,”Bitch Better Have My Money„, fiind deja disponibil pe iTunes.

Vorbind despre noul album într-un interviu acordat New York Times, Rihanna a mărturisit că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO EXCLUSIV: Urmărește trupa Blur cântând live în premieră piese de pe albumul "The Magic Whip"

În urmă cu câteva zile, Blur a interpretat live în premieră noul album “The Magic Whip”. Concertul s-a desfășurat în...

Închide