Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

VIDEO: Rihanna - "Bitch Better Have My Money", live în premieră la iHeartRadio Music Awards

Rihanna a interpretat live pentru prima oară noul single "Bitch Better Have My Money" în cadrul iHeartRadio Music Awards 2015. Evenimentul s-a desfășurat pe 29 martie la Shrine Auditorium din Los Angeles, marea câștigătoare a serii fiind Taylor Swift.
Rihanna - ”Bitch Better Have My Money” (live@iHeartRadio Awards)

Rihanna - ”Bitch Better Have My Money” ([email protected] Awards)

Chiar dacă Rihanna nu s-a aflat anul acesta pe lista nominalizărilor pentru iHeartRadio Music Awards, momentul artistei din Barbados a fost unul dintre cele mai așteptate și comentate ale serii. Gala i-a oferit prilejul de a interpreta în premieră noul single "Bitch Better Have My Money", pe care fanii îl așteptau de multă vreme.

Îmbrăcată într-o ținută ce nu putea trece neobservată, Rihanna a pus în scenă, împreună cu armata sa de dansatori, un show comparabil cu cele realizate de Beyonce. Prestația poate fi urmărită în clipul de mai jos.

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - [email protected] Music Awards

Unul dintre cele mai așteptate albume pop ale anului – mai așteptat chiar decât cel al Madonnei – va ajunge în curând la fani. Chiar dacă Rihanna nu a dorit să dezvăluie încă nici titlul (bănuit a fi ”R8”), nici data lansării discului, așteptarea se va încheia în curând, primul single,”Bitch Better Have My Money„, fiind deja disponibil pe iTunes.

Vorbind despre noul album într-un interviu acordat New York Times, Rihanna a mărturisit că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO EXCLUSIV: Urmărește trupa Blur cântând live în premieră piese de pe albumul "The Magic Whip"

În urmă cu câteva zile, Blur a interpretat live în premieră noul album “The Magic Whip”. Concertul s-a desfășurat în...

Închide