Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

VIDEO: Rihanna - "Bitch Better Have My Money", live în premieră la iHeartRadio Music Awards

Rihanna a interpretat live pentru prima oară noul single "Bitch Better Have My Money" în cadrul iHeartRadio Music Awards 2015. Evenimentul s-a desfășurat pe 29 martie la Shrine Auditorium din Los Angeles, marea câștigătoare a serii fiind Taylor Swift.

Publicat

pe

Rihanna - ”Bitch Better Have My Money” (live@iHeartRadio Awards)
Rihanna - ”Bitch Better Have My Money” (live@iHeartRadio Awards)

Chiar dacă Rihanna nu s-a aflat anul acesta pe lista nominalizărilor pentru iHeartRadio Music Awards, momentul artistei din Barbados a fost unul dintre cele mai așteptate și comentate ale serii. Gala i-a oferit prilejul de a interpreta în premieră noul single "Bitch Better Have My Money", pe care fanii îl așteptau de multă vreme.

Îmbrăcată într-o ținută ce nu putea trece neobservată, Rihanna a pus în scenă, împreună cu armata sa de dansatori, un show comparabil cu cele realizate de Beyonce. Prestația poate fi urmărită în clipul de mai jos.

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - Live@iHeartRadio Music Awards

Unul dintre cele mai așteptate albume pop ale anului – mai așteptat chiar decât cel al Madonnei – va ajunge în curând la fani. Chiar dacă Rihanna nu a dorit să dezvăluie încă nici titlul (bănuit a fi ”R8”), nici data lansării discului, așteptarea se va încheia în curând, primul single,”Bitch Better Have My Money„, fiind deja disponibil pe iTunes.

Vorbind despre noul album într-un interviu acordat New York Times, Rihanna a mărturisit că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending