Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators concertează la Arenele Romane în iunie 2015

După concertul incendiar susținut în 2013 la Sala Palatului, Slash revine în România pentru o întâlnire explozivă cu fanii în aer liber, la Arenele Romane. Concertul va avea loc pe 28 iunie 2015, chitaristul venind însoțit și de această dată de Myles Kennedy & The Conspirators. Biletele pot fi cumpărate la preț redus până pe 16 martie.

Publicat

pe

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic.ro

Slash a devenit cunoscut pentru riff-urile și solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formației Guns N’Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, au dat lovitura în 1987 odată cu lansarea primului disc „Appetite for Destruction”, care rămâne și după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor. A urmat GNR Lies, „Use Your Illusion I” și „II” și „The Spaghetti Incident”, iar după plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule: „Slash’s Snakepit” sau „Velvet Revolver”, iar din 2008 a început să se concentreze asupra unei cariere solo.

În 2010 a apărut pe piață primul său album solo, intitulat chiar „Slash”, care s-a bucurat de acompaniamentul unor mari vocaliști precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie și nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy, vocalistul formației Alter Bridge, s-a prelungit și dincolo de acest album, continuând să lucreze împreună și pentru următoarele materiale: „Apocalyptic Love” (2012) și „World On Fire” (2014).

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013

Vezi galeria de poze cu Slash de la concertul din 2013

Slash este considerat unul dintre cei mai importanți chitariști din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovație și carismă. Publicații de prestigiu precum Time sau Rolling Stone l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitariști, iar în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N’Roses a fost introdus pe Rock’n’Roll Hall of Fame. Revista NME a clasat solo-ul lui Slash din „Sweet Child O’Mine” pe locul 1 in topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, iar Guitar World a inclus solo-ul din „November Rain” în primele 10 poziții ale unui top similar.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&start=252]

La Arenele Romane din București, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bune piese din întreaga sa carieră muzicală. Astfel vom putea asculta de la „Sweet Child O’Mine”, „Paradise City”, „Patience” sau „Civil War” la „You’re a Lie”, „Anastasia” și multe altele. Ca și cel din 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators este prezentat în România de Phoenix Entertainment.

Prețuri bilete pentru concertul Slash de la Arenele Romane:

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

În plus, până la data de 16 martie, toate categoriile de bilete vor beneficia de o reducere de 10%.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bu_sMqZyOTg]

PUBLICITATE
Comentează

Trending