Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Piese noi Rihanna, dezvăluite înainte de lansarea oficială - AUDIO

Două piese noi interpretate de Rihanna pe coloana sonoră a animației ”Home” au apărut pe internet înainte de lansarea oficială. "As Real As You And Me" și "Dancing In The Dark" pot fi ascultate în articol.
Rihanna

Rihanna

Noul film de animație produs de DreamWorks, „Home„, poartă din plin amprenta Rihannei. Tânăra artistă s-a implicat atât în realizarea albumului de soundtrack-uri, cât și în portretizarea unuia dintre personajele principale, Gratuity ‘Tip’ Tucci.

Ideea acestei colaborări cu artista pop i-a surâs CEO-ul DreamWorks încă de la început, acesta considerând că succesul de care se bucură Rihanna va contribui la promovarea filmului și a coloanei sonore.

„Albumul acesta de soundtrack-uri nu este unul generic, ci un material de studio cu Rihanna la cârmă. Considerând modul ei inedit de a domina clasamentele, este de așteptat ca echipa sa de compozitori să realizeze un album care să se comporte admirabil în topuri, pe posturile de radio și pe alte platforme muzicale. Nu e vorba despre o piesă, două sau trei, ci despre o colecție integrală de melodii care păstrează integritatea temei generale și a poveștii. Asta face ca ”Home” să se poziționeze diferit. De menționat ar mai fi și faptul că această animație nu este un musical”, a declarat CEO-ul DreamWorks.

Prima piesă lansată de pe albumul ”Home” a fost „Towards the Sun”, alte două melodii interpretate de Rihanna apărând recent pe internet. "As Real As You And Me" și "Dancing In The Dark" pot fi ascultate mai jos.

Rihanna - "As Real As You And Me":

Rihanna - "Dancing In The Dark":

Deși tracklist-ul discului de soundtrack-uri nu a fost dezvăluit oficial, lista pieselor de pe album a apărut deja online. Materialul include, se pare, 13 melodii, dintre care 5 sunt interpretate de Rihanna.

Tracklist Soundtrack Album ”Home”:

 1. Charli XCX – Red Balloon | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Charlotte Aitchison, Magnus Høiberg
 2. Clarence Coffee Jr – Run to Me | Jonathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves, Ray Charles McCulloch II, Clarence Coffee Jr
 3. Rihanna – Dancing In the Dark | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ester Dean, Maureen McDonald
 4. James Clark – Peaceful Holiday | James Clark
 5. Jim Parsons – Boov Death Song | Jim Parsons
 6. Rihanna – Towards the Sun | Tiago Carvalho, Gary Baker, Robyn Fenty
 7. Rihanna – As Real As You And Me | Rodney Jerkins, Alisha Williams, Robyn Fenty
 8. The Platters – Deck the Halls | John Thomas, Thomas Oliphant
 9. Stargate & Balkan Beat Box – Slushious | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ori Kaplan
 10. Rihanna – Only Girl (In the World) | Crystal Johnson, Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Sandy Wilhelm
 11. Kiesza – Cannonball | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Nate Ruess, Emile Haynie
 12. Rihanna – Drop That | Jacob Plant, Robyn Fenty
 13. Jennifer Lopez – Feel the Light | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Emile Haynie

Pelicula ”Home” este regizată de Tim Johnson și are la bază cartea lui Adam Rex, ”The True Meaning of Smekday”. Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 27 martie 2015.

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen a lansat o piesă nouă, "Never Gave Nobody Trouble" - AUDIO

Leonard Cohen a dezvăluit prima piesă de pe noul album "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". Melodia se...

Închide