Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piese noi Florence and The Machine, interpretate live în concert - VIDEO

Florence and The Machine a interpretat live în premieră piese noi de pe albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful”. Melodiile au fost prezentate publicului în cadrul unui concert pe care trupa l-a susținut la Tufnell Park Dome din Londra.

Publicat

pe

Florence Welsch │ FOTO: WENN.com

Cel de-al 3-lea album Florence and the Machine, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, a fost finalizat și va fi lansat pe piață în iunie 2015. Pentru acest disc, trupa a lucrat cu producătorul Markus Dravs (Björk, Arcade Fire, Coldplay), pe lista colaboratorilor aflându-se și Paul Epworth, Kid Harpoon și John Hill.

Invitată la BBC Radio 1 pentru a discuta despre noul material, Florence Welch a vorbit deschis despre starea sa vulnerabilă din perioada înregistrărilor.

"”Ceremonials” și ”Lungs” au fuzionat, nu am luat nicio pauză când am înregistrat. Acum am luat decizia de a lua o pauză de un an. În această perioadă am trecut printr-o cădere nervoasă...din care am aterizat brusc, într-un fel...În acest an de pauză încă mergeam la evenimente, dar ceva nu era în regulă, pluteam puțin în derivă. Nu eram foarte fericită. Nu eram stabilă emoțional."

În argumentarea stării sale, Florence a amintit și de ”relația sa cu alcoolul”, care a accentuat ”suișurile și coborâșurile unui an cu un vibe haotic”.

"Eram extrem de vulnerabilă atunci când am început să înregistrăm albumul și cred că de asta e cel mai personal album pe care l-am realizat până acum".

Primul single dezvăluit de pe albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful” a fost ”What Kind Of Man”. În cadrul concertului susținut recent în Londra, trupa a dezvăluit alte 3 piese noi: "Third Eye", "St Jude" și piesa care dă titlul albumului, "How Big How Blue How Beautiful". Momentele au fost înregistrate video în timpul concertului și urcate pe YouTube, ajungând astfel să fie disponibile pentru fanii formației de pretutindeni.

Florence and The Machine - "Third Eye" (Premieră Live)

Florence and The Machine - "St Jude" (Premieră Live)

Florence and The Machine - "How Big How Blue How Beautiful" (Premieră Live)

Comentează

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Trending