Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Piese noi Florence and The Machine, interpretate live în concert - VIDEO

Florence and The Machine a interpretat live în premieră piese noi de pe albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful”. Melodiile au fost prezentate publicului în cadrul unui concert pe care trupa l-a susținut la Tufnell Park Dome din Londra.

Florence Welsch │ FOTO: WENN.com

Cel de-al 3-lea album Florence and the Machine, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, a fost finalizat și va fi lansat pe piață în iunie 2015. Pentru acest disc, trupa a lucrat cu producătorul Markus Dravs (Björk, Arcade Fire, Coldplay), pe lista colaboratorilor aflându-se și Paul Epworth, Kid Harpoon și John Hill.

Invitată la BBC Radio 1 pentru a discuta despre noul material, Florence Welch a vorbit deschis despre starea sa vulnerabilă din perioada înregistrărilor.

"”Ceremonials” și ”Lungs” au fuzionat, nu am luat nicio pauză când am înregistrat. Acum am luat decizia de a lua o pauză de un an. În această perioadă am trecut printr-o cădere nervoasă...din care am aterizat brusc, într-un fel...În acest an de pauză încă mergeam la evenimente, dar ceva nu era în regulă, pluteam puțin în derivă. Nu eram foarte fericită. Nu eram stabilă emoțional."

În argumentarea stării sale, Florence a amintit și de ”relația sa cu alcoolul”, care a accentuat ”suișurile și coborâșurile unui an cu un vibe haotic”.

"Eram extrem de vulnerabilă atunci când am început să înregistrăm albumul și cred că de asta e cel mai personal album pe care l-am realizat până acum".

Primul single dezvăluit de pe albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful” a fost ”What Kind Of Man”. În cadrul concertului susținut recent în Londra, trupa a dezvăluit alte 3 piese noi: "Third Eye", "St Jude" și piesa care dă titlul albumului, "How Big How Blue How Beautiful". Momentele au fost înregistrate video în timpul concertului și urcate pe YouTube, ajungând astfel să fie disponibile pentru fanii formației de pretutindeni.

Florence and The Machine - "Third Eye" (Premieră Live)

Florence and The Machine - "St Jude" (Premieră Live)

Florence and The Machine - "How Big How Blue How Beautiful" (Premieră Live)

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Colbie Caillat - "If You Love Me Let Me Go" - LYRIC VIDEO

Artista americană Colbie Caillat continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio, “Gypsy Heart“, prin lansarea unui nou single. "If...

Închide