Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Piesă nouă Lady Gaga - "Till It Happens to You" - AUDIO

Lady Gaga a înregistrat o piesă nouă pentru coloana sonoră a documentarului ”The Hunting Ground”. Intitulată "Till It Happens to You", melodia fost compusă de Diane Warren în colaborare cu Lady Gaga. Chiar dacă piesa nu a fost încă lansată oficial, pe internet a apărut deja o versiune înregistrată de către unul dintre fani la premiera documentarului.
Lady Gaga

Lady Gaga

Cea mai discutată piesă de la Sundance Film Festival, ”Till It Happens to You”, a apărut online la scurtă vreme de la premiera documentarului ”The Hunting Ground”. Melodia a fost înregistrată de Lady Gaga special pentru acest film, a cărui tematică atinge o coardă sensibilă din viața artistei. Documentarul abordează subiectul tinerilor abuzați sexual, Lady Gaga mărturisind într-un interviu că în adolescență a trecut printr-o experiență de acest tip.

"Till It Happens to You" este compusă de Diane Warren, nominalizată anul acesta la Oscar pentru piesa "Grateful" de pe coloana sonoră a filmului ”Beyond the Lights”.

"Am auzit de film și m-a emoționat subiectul. Iar lucrurile prin care a trecut au ajutat-o ( pe Lady Gaga) să realizeze o conexiune foarte bună cu piesa. Gaga este unul dintre cei mai talentați artiști cu care am lucrat până acum și sunt entuziasmată să lucrez cu ea și pe viitor", a declarat Diane Warren pentru Billboard.

Lady Gaga - "Till It Happens to You" - AUDIO

Lady Gaga a avut un 2014 productiv. A lansat în colaborare cu Tony Bennett albumul de muzică jazz "Cheek to Cheek", ce a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200. Albumul i-a adus artistei și cel de-al 6-lea premiu Grammy.

Pentru 2015, artista și-a propus extinderea colaborării cu Tony Bennett printr-un nou album, precum și înregistrarea unui disc solo. În decembrie 2014 lucra deja în studio cu Nile Rogers și Diane Warren, pe lista colaboratorilor fiind și Giorgio Moroder.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast, confirmate la I Am The Rocker

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast sunt cele mai noi trupe confirmate la I Am The Rocker. Prima ediție...

Închide