Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Piesă nouă Lady Gaga - "Till It Happens to You" - AUDIO

Lady Gaga a înregistrat o piesă nouă pentru coloana sonoră a documentarului ”The Hunting Ground”. Intitulată "Till It Happens to You", melodia fost compusă de Diane Warren în colaborare cu Lady Gaga. Chiar dacă piesa nu a fost încă lansată oficial, pe internet a apărut deja o versiune înregistrată de către unul dintre fani la premiera documentarului.
Lady Gaga

Lady Gaga

Cea mai discutată piesă de la Sundance Film Festival, ”Till It Happens to You”, a apărut online la scurtă vreme de la premiera documentarului ”The Hunting Ground”. Melodia a fost înregistrată de Lady Gaga special pentru acest film, a cărui tematică atinge o coardă sensibilă din viața artistei. Documentarul abordează subiectul tinerilor abuzați sexual, Lady Gaga mărturisind într-un interviu că în adolescență a trecut printr-o experiență de acest tip.

"Till It Happens to You" este compusă de Diane Warren, nominalizată anul acesta la Oscar pentru piesa "Grateful" de pe coloana sonoră a filmului ”Beyond the Lights”.

"Am auzit de film și m-a emoționat subiectul. Iar lucrurile prin care a trecut au ajutat-o ( pe Lady Gaga) să realizeze o conexiune foarte bună cu piesa. Gaga este unul dintre cei mai talentați artiști cu care am lucrat până acum și sunt entuziasmată să lucrez cu ea și pe viitor", a declarat Diane Warren pentru Billboard.

Lady Gaga - "Till It Happens to You" - AUDIO

Lady Gaga a avut un 2014 productiv. A lansat în colaborare cu Tony Bennett albumul de muzică jazz "Cheek to Cheek", ce a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200. Albumul i-a adus artistei și cel de-al 6-lea premiu Grammy.

Pentru 2015, artista și-a propus extinderea colaborării cu Tony Bennett printr-un nou album, precum și înregistrarea unui disc solo. În decembrie 2014 lucra deja în studio cu Nile Rogers și Diane Warren, pe lista colaboratorilor fiind și Giorgio Moroder.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast, confirmate la I Am The Rocker

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast sunt cele mai noi trupe confirmate la I Am The Rocker. Prima ediție...

Închide