Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Noi trupe la I Am The Rocker: Kempes și Days of Confusion

Kempes și Days of Confusion sunt noile trupe confirmate în lineup-ul I Am The Rocker. Prima ediție a festivalului de muzică rock se va desfășura la Romexpo, București, în perioada 4 - 5 iulie 2015.
Kempes

Kempes

Ovidiu Ioncu “Kempes” este o figură a rock-ului românesc care a scris istorie și care continuă să dăruiască fanilor muzică de calitate. În formula cea mai apropiată sufletului său (alături de Alin Petruț, Alin Moise, Csaba Talpai “Tally” și Sebastian Macovei “Natas”), Kempes se pregătește de lansarea primului album, “Regăsire”, care se anunță a fi un etalon al heavy metal-ului autohton. După cum au declarat și membrii trupei, “muzica noastră este dură și crudă, așa cum este și viața de multe ori”.

Kempes - "Ziua Vrăjitoarelor" ([email protected] Summer, Buzău)

Days of Confusion va fi, de asemenea, pe scena de la Romexpo. Trupa este o reprezentantă de seamă a metal-ului alternativ din România. A fost fondată de Cosmin Lupu, Cezar Popescu, Dan Ionescu și Andrei Ilie în 2010, la care s-a alăturat și Andrei Zamfir trei ani mai târziu. Formația are la activ un EP lansat în 2012, “Seeds”, precum și un single apărut în 2014, “Bloodstream”. Days of Confusion sunt apreciați pentru consistență și originalitate și au în palmares concerte în deschiderea unor trupe ca Arch Enemy, Accept sau Queensryche.

Days of Confusion - "Bloodstream"

I Am The Rocker este un festival dedicat pasionaților de rock și metal ce reunește unele dintre cele mai importante reprezentante ale unor subgenuri diversificate: de la progressive rock la power metal, de la death și pagan la heavy metal și multe altele. Evenimentul va oferi publicului atât muzica bună, cât și activități distractive, fanii având la dispoziție numeroase opțiuni pentru a petrece un timp de calitate în weekendul 4-5 iulie. În plus, apa plată va fi gratuită, o premieră pentru festivalurile din țara noastră.

Bilete și abonamente pentru I Am The Rocker:

Biletele pentru festivalul I Am The Rocker costă 220 de lei. În zilele evenimentului prețul va fi de 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Days of ConfusionOvidiu Ioncu Kempes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piese noi Florence and The Machine, interpretate live în concert - VIDEO

Florence and The Machine a interpretat live în premieră piese noi de pe albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful”....

Închide