Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele la concertul Nightwish au fost puse în vânzare - VEZI PREȚURI

Nightwish concertează la Romexpo București pe 10 decembrie 2015. Trupa revine în România cu prilejul turneului Endless Forms Most Beautiful European Tour, în deschidere urmând a concerta Arch Enemy și Amorphis. Biletele au fost puse în vânzare și au prețuri de la 150 de lei.

Publicat

pe

Nightwish (2015)
Nightwish (2015)

Nightwish pornește la finalul acestui an în turneu cu o nouă producție, un convoi de tiruri angrenate în cel mai ambițios proiect de până astăzi al formației, pe un traseu care include un concert în București, la scurt timp după Praga. Concertul va avea loc în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo.

Turneul va continua prin Budapesta și se va încheia cu un show pe Wembley Arena. ARTmania prezintă concertul din România pe 10 decembrie 2015, unul dintre cele 20 de show-uri organizate în turneul de promovare Endless Forms Most Beautiful..

Artiștii invitați pentru încălzirea atmosferei concertelor Nightwish din acest turneu sunt chiar Arch Enemy și Amorphis, care aduc evenimentul aproape de nivelul unui festival ideal pentru publicul fidel muzicii metal.

Bilete concert Nightwish la București

Biletele pentru concertul Nightwish se vor comercializa în trei etape, promoterul încurajând fanii să cumpere tichete din timp la prețuri mai mici. Astfel, prima promoție presale aduce bilete de 150 de lei în Zona B și de 250 de lei în Zona A. Prețurile vor crește la 180 de lei, respectiv 310 lei după terminarea primelor contigente de câte 500 de bilete.

  • Categoria Zona A
    • 250 de lei - Presale 1
    • 310 de lei - Presale 2
    • 380 de lei
  • Categoria Zona B
    • 150 de lei - Presale 1
    • 180 de lei - Presale 2
    • 210 lei

Noul album Nightwish

Endless Forms Most Beautiful”, albumul de studio cu numărul opt al celei mai cunoscute trupe de symphonic power metal, va fi lansat în Europa pe 27 martie 2015.  Este primul disc al formației cu noua solistă, Floor Jansen, și alături de Troy Donockley, care a trecut de la statutul de invitat, la cel de membru cu drepturi depline. Este și primul material fără bateristul Jukka Nevelainen, care a luat o pauză de la activitatea formației din cauza insomniei cronice de care suferă, fiind nevoit să abandoneze înregistrările albumului și turneul mondial de promovare al acestuia. Astfel, partea de percuție a fost preluată de Kai Hahto, cel pe care fanii ARTmania l-au putut vedea alături de Swallow The Sun la ARTmania Festival Sibiu 2010.

Albumul a fost inspirat, declară Tuomas Holopainen, de un citat celebru din cartea “Originea speciilor”, publicată de naturalistul Charles Darwin în 1859: “endless forms most beautiful” (în traducere, “forme nenumărate dintre cele mai frumoase”) descrie evoluția speciilor de la un strămoș unic comun către cele mai variate organisme vii. Albumul “se concentrează pe ideea că toate ființele vii de pe pământ sunt înrudite unele cu altele, dețin o origine comună și de aceea toată lumea este la același nivel”, declară Tuomas. “Totuși, această idee nu trebuie să degradeze omenirea, ci simbolizează o comuniune la mai multe niveluri de profunzime.” Nightwish conectează prezentul, trecutul și viitorul într-un întreg perfect, “Endless Forms Most Beautiful”.

Nightwish a lansat videoclipul noului single ”Elan”, primul extras de pe albumul “Endless Forms Most Beautiful”. Discul va fi lansat în Europa pe 27 martie 2015, acesta fiind primul material înregistrat cu noua solistă Floor Jansen.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 10 decembrie 2015

Nightwish

Loc
Romexpo

Trending