Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Noul album Muse, "Drones", va fi lansat în iunie 2015 - TRACKLIST

Muse va lansa noul album "Drones" pe 8 iunie 2015. Anunțul oficial a venit din partea trupei, ce a dezvăluit totodată și coperta albumului, tracklistul și semnificația titlului ales. Conform solistului Matt Bellamy, "Drones" explorează călătoria umană, de la abandon la îndoctrinare.
Muse

Muse

"Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor", a detaliat Matt Bellamy.

Muse - ”Drones” (copertă album)

Muse - ”Drones” (copertă album) (Foto: Matt Mahurin)

Primul single care va fi extras de pe noul album ”Drones” se numește “Dead Inside” și va fi lansat pe 23 martie.

Tracklist ”Drones” - Muse

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones

În ce privește sound-ul, până la apariția primului single, putem lua în considerare declarațiile solistului din urmă cu câteva luni.

„Cred că ne vom întoarce la sound-ul pe care îl aveam la început – rock-ul de altă dată. Am experimentat destul de mult prin tot felul de ciudățenii și cred că e bine pentru trupă să facem asta – să ne reamintim că nu ai cum să te simți mai bine decât atunci când cânți cu adevărat la chitară, bas, tobe.”

Câteva indicii cu privire la sound ne-au fost oferite și prin teasere postate pe pagina de Facebook a formației. Un fragment din piesa ”Psycho” esteb disponibil mai jos. Acest single promoțional va putea fi ascultat de către toți cei care precomandă albumul.

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă reprezentație "Disney Live! – Mickey’s Music Festival", programată pe 25 aprilie

Datorită numărului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii "Disney Live! – Mickey’s Music Festival" au decis programarea unui nou...

Închide