Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Muse, "Drones", va fi lansat în iunie 2015 - TRACKLIST

Muse va lansa noul album "Drones" pe 8 iunie 2015. Anunțul oficial a venit din partea trupei, ce a dezvăluit totodată și coperta albumului, tracklistul și semnificația titlului ales. Conform solistului Matt Bellamy, "Drones" explorează călătoria umană, de la abandon la îndoctrinare.

Publicat

pe

Muse
Muse

"Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor", a detaliat Matt Bellamy.

Muse - ”Drones” (copertă album)

Muse - ”Drones” (copertă album) │ FOTO: Matt Mahurin

Primul single care va fi extras de pe noul album ”Drones” se numește “Dead Inside” și va fi lansat pe 23 martie.

Tracklist ”Drones” - Muse

  1. Dead Inside
  2. [Drill Sergeant]
  3. Psycho
  4. Mercy
  5. Reapers
  6. The Handler
  7. [JFK]
  8. Defector
  9. Revolt
  10. Aftermath
  11. The Globalist
  12. Drones

În ce privește sound-ul, până la apariția primului single, putem lua în considerare declarațiile solistului din urmă cu câteva luni.

„Cred că ne vom întoarce la sound-ul pe care îl aveam la început – rock-ul de altă dată. Am experimentat destul de mult prin tot felul de ciudățenii și cred că e bine pentru trupă să facem asta – să ne reamintim că nu ai cum să te simți mai bine decât atunci când cânți cu adevărat la chitară, bas, tobe.”

Câteva indicii cu privire la sound ne-au fost oferite și prin teasere postate pe pagina de Facebook a formației. Un fragment din piesa ”Psycho” esteb disponibil mai jos. Acest single promoțional va putea fi ascultat de către toți cei care precomandă albumul.

Trending