Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

Noul single Muse se numește ”Dead Inside” și este acompaniat de un lyric video regizat de Tom Kirk și produs de Banoffee Sky. Personajul din clip, ce portretizează ideea de vulnerabilitate, este interpretat de Caroline Salvia, de la agenția de modele FMD.
Muse -

Muse - "Dead Inside" (screenshot lyric video)

După ”Psycho”, o piesă cu un sound care amintea de primele materiale Muse, noul single "Dead Inside" este mai puțin agresiv, dar conectat la versurile melodiei și ideea de ansamblu a albumului ”Drones”.

"Acum începe cu adevărat povestea albumului, din momentul în care protagonista își pierde speranța și devine ”Dead Inside”, deci vulnerabilă forțelor prezentate în ”Psycho”. Aceste forțe vor fi prezente și în următoarele piese de pe album, pe măsură ce povestea înaintează acestea urmând a fi învinse", ne spune solistul Matt Bellamy în descrirea noului lyric video.

Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

"Dead Inside" este cel de-al doilea single dezvăluit de pe albumul ”Drones”, care va fi lansat pe 8 iunie 2015.  Noul album Muse are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat Matt Bellamy.

Tracklist ”Drones” – Muse

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones
Muse - ”Drones” (copertă album)

Muse - ”Drones” (copertă album) (Foto: Matt Mahurin)

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta - "Hey Mama" ft. Nicki Minaj și Afrojack - LYRIC VIDEO

David Guetta continuă promovarea albumului ”Listen” prin lansarea unui nou single. Piesa promovată de producătorul francez se numește "Hey Mama"...

Închide