Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

Noul single Muse se numește ”Dead Inside” și este acompaniat de un lyric video regizat de Tom Kirk și produs de Banoffee Sky. Personajul din clip, ce portretizează ideea de vulnerabilitate, este interpretat de Caroline Salvia, de la agenția de modele FMD.

Publicat

pe

Muse - "Dead Inside" (screenshot lyric video)
Muse - "Dead Inside" (screenshot lyric video)

După ”Psycho”, o piesă cu un sound care amintea de primele materiale Muse, noul single "Dead Inside" este mai puțin agresiv, dar conectat la versurile melodiei și ideea de ansamblu a albumului ”Drones”.

"Acum începe cu adevărat povestea albumului, din momentul în care protagonista își pierde speranța și devine ”Dead Inside”, deci vulnerabilă forțelor prezentate în ”Psycho”. Aceste forțe vor fi prezente și în următoarele piese de pe album, pe măsură ce povestea înaintează acestea urmând a fi învinse", ne spune solistul Matt Bellamy în descrirea noului lyric video.

Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

"Dead Inside" este cel de-al doilea single dezvăluit de pe albumul ”Drones”, care va fi lansat pe 8 iunie 2015.  Noul album Muse are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat Matt Bellamy.

Tracklist ”Drones” – Muse

  1. Dead Inside
  2. [Drill Sergeant]
  3. Psycho
  4. Mercy
  5. Reapers
  6. The Handler
  7. [JFK]
  8. Defector
  9. Revolt
  10. Aftermath
  11. The Globalist
  12. Drones
Muse - ”Drones” (copertă album)

Muse - ”Drones” (copertă album) │ FOTO: Matt Mahurin

Trending