Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

Noul single Muse se numește ”Dead Inside” și este acompaniat de un lyric video regizat de Tom Kirk și produs de Banoffee Sky. Personajul din clip, ce portretizează ideea de vulnerabilitate, este interpretat de Caroline Salvia, de la agenția de modele FMD.
Muse -

Muse - "Dead Inside" (screenshot lyric video)

După ”Psycho”, o piesă cu un sound care amintea de primele materiale Muse, noul single "Dead Inside" este mai puțin agresiv, dar conectat la versurile melodiei și ideea de ansamblu a albumului ”Drones”.

"Acum începe cu adevărat povestea albumului, din momentul în care protagonista își pierde speranța și devine ”Dead Inside”, deci vulnerabilă forțelor prezentate în ”Psycho”. Aceste forțe vor fi prezente și în următoarele piese de pe album, pe măsură ce povestea înaintează acestea urmând a fi învinse", ne spune solistul Matt Bellamy în descrirea noului lyric video.

Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

"Dead Inside" este cel de-al doilea single dezvăluit de pe albumul ”Drones”, care va fi lansat pe 8 iunie 2015.  Noul album Muse are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat Matt Bellamy.

Tracklist ”Drones” – Muse

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones
Muse - ”Drones” (copertă album)

Muse - ”Drones” (copertă album) │ FOTO: Matt Mahurin

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta - "Hey Mama" ft. Nicki Minaj și Afrojack - LYRIC VIDEO

David Guetta continuă promovarea albumului ”Listen” prin lansarea unui nou single. Piesa promovată de producătorul francez se numește "Hey Mama"...

Închide