Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Motorhead lansează cel de-al 22-lea album în toamna lui 2015

Motorhead a început să lucreze la cel de-al 22-lea album din carieră. Discul este programat să apară pe piață în toamna anului 2015, perioada urmând să coincidă cu aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei.

Publicat

pe

Motorhead
Motorhead

Motörhead va lansa anul acesta cel de-al 22-lea album de studio. Trupa a postat deja o imagine cu Lemmy în studioul de înregistrări din Los Angeles, acolo unde lucrurile au început să prindă contur.

"Lemmy înregistrează astăzi părți de voce și bass pentru noul nostru album! #MotorheadForLife", scrie formația într-o postare pe Twitter.

Lemmy (Motorhead) în studioul de înregistrări

Lemmy (Motorhead) în studioul de înregistrări

Deși înregistrările pentru noul album sunt încă într-un stadiu incipient, Motorhead are deja un program stabilit pentru lansare.

"Motorhead este în studio cu vechiul lor prieten și colaborator, producătorul Cameron Webb, cu care lucrează la următorul album, așteptat în toamna lui 2015", apare într-o declarație oficială a managementului trupei.

Lansarea noului album Motorhead va marca aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

"Suntem o trupă onestă iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic - ori îți place de noi, ori ne lași în pace."

Motorhead a lansat în octombrie anul trecut albumul „Aftershock”, de pe care a fost promovat single-ul ce dă titlul discului. Fanii din România au avut ocazia de a-i vedea anul trecut în cadrul festivalului OST Fest. Concertul a avut loc la Romexpo, pe 17 iunie – Vezi poze de la concert și citește recenzia.

Motorhead a luat naştere în 1974 la iniţiativa lui Lemmy Kilmister şi a reuşit să vândă peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume. Albume precum „Overkill”, „Bomber”, „Ace Of Spades” sau „1916”, au adus formației popularitatea la nivel mondial și distincţii precum Discul de Argint pentru „Bomber” în 1980, o nominalizare la Grammy pentru „1916” în 1991, sau Discul de Aur pentru piesa „The Game” în 2001.

Trending