Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Mayhem concertează pentru prima oară în România la I Am The Rocker

Una dintre cele mai controversate formații de metal, Mayhem, va concerta în premieră la București în iulie 2015, în cadrul festivalului I Am The Rocker. Noul nume confirmat este adăugat unui line-up generos, ce include trupe precum Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Kamelot, Carcass, Skindred, Myrath, Arkona, Terrana Band.
Mayhem

Mayhem

Legendă a black metal-ului norvegian, Mayhem continuă să fie o forță a muzicii extreme și în prezent. Formația a lansat în 2014 un nou material, „Esoteric Warfare”, prin intermediul căruia dezvoltă laitmotivele precendentului „Ordo Ad Chao” (2007). Tot în 2014, Mayhem a aniversat nu mai puțin de 30 de ani activitate, o perioadă lungă din care nu au lipsit momentele tragice și controversele. Acestea au ajuns să marcheze scena black metal pentru totdeauna: sinuciderea vocalului Dead în 1991 și crima comisă asupra chitaristului și liderului Euronymous de către Varg Vikernes (Burzum) în 1993.

Mayhem are la activ 5 albume de studio până în prezent, printre care și unul dintre cele mai importante și mai influente materiale ale subgenului: „De Mysteriis Dom Sathanas”, o adevărată capodoperă a scenei de black, lansat în 1994 și dedicat amintirii lui Euronymous. Discul a fost adesea inclus în topul celor mai reprezentative materiale ale genului de către publicații ca IGN sau Kerrang.

I Am The Rocker se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie, la Romexpo. Evenimentul se configurează drept cel mai mare și diversificat festival de rock și metal al verii, pe lângă trupele de pe afiș, fanii având la dispoziție numeroase opțiuni de distractie, totul pentru a transforma zilele de 4 și 5 iulie într-un weekend de povestit nepoților.

Biletele pentru prima ediție a festivalului I Am The Rocker sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mayhem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la Electric Castle 2015: The Glitch Mob și Maya Jane Coles

Noi trupe și artiști vor urca pe cele 6 scene cu care Electric Castle își așteaptă publicul în perioada 25...

Închide