Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Martin Gore (Depeche Mode) lansează albumul "MG"

Membrul fondator al trupei Depeche Mode, Martin Gore, va lansa cel de-al doilea album solo pe 27 aprilie 2015. Discul se numește "MG" și vine după o pauză de 12 ani de la materialul precedent, ”Counterfeit²”. Primul single dezvăluit de pe noul LP este ”Europa Hymn” și poate fi ascultat în articol.
Martin Gore

Martin Gore

Martin Gore, ”creierul” trupei Depeche Mode, revine anul acesta cu un nou material discografic. Discul conține 16 piese instrumentale, la care muzicianul a început să lucreze încă din martie 2013, imediat după finalizarea ultimului turneu Depeche Mode. Înregistrările s-au desfășurat în propriul studio din Santa Clara, California.

"Am vrut să păstrez muzica în zona electronică, foarte cinematografică, și să îi dau acea calitate aproape SF. Muzica este o necesitate pentru mine. Am petrecut în studio cel puțin 5 zile pe săptămână, în fiecare săptămână, așa încât din momentul în care ideea s-a concretizat și am găsit tamplate-ul, procesul a fost unul rapid și distractiv." - Martin Gore

Tracklist - "MG" - Martin Gore:

 1. Pinking
 2. Swanning
 3. Exalt
 4. Elk
 5. Brink
 6. Europa Hymn
 7. Creeper
 8. Spiral
 9. Stealth
 10. Hum
 11. Islet
 12. Crowly
 13. Trysting
 14. Southerly
 15. Featherlight
 16. Blade

În ce privește lansarea albumului sub numele ”MG”, Martin Gore a motivat alegerea acestui titlu prin exprimarea necesității de a se distanța de alte proiecte.

"Considerând că albumul este foarte electronic și piesele sunt pur instrumentale, am simțit că merită un alter ego, așa încât am reluat conceptul MG de pe discul VCMG."

Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește ”Europa Hymn”. Fanii muzicianului vor putea descărca acest single la fiecare precomandă a albumului. ”MG” va fi lansat oficial pe 27 aprilie 2015.

MG - ”Europa Hymn

Ultimul album Depeche Mode a fost lansat în martie 2013. ”Delta Machine”, cel de-al 13-lea disc al formației, a debutat pe prima poziție în topurile din SUA, Australia, Germania, Ungaria, Italia, primind multiple certificări cu aur și platină.

Turneul de promovare a acestui album a adus formația și în România în mai 2013. Concertul s-a desfășurat pe Arena Națională, în fața a peste 40.000 de persoane.

Citește mai multe despre Depeche ModeMartin Gore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Faith No More a lansat o piesă nouă, "Superhero" - AUDIO

După anunțul privind lansarea unui nou album după 18 ani de pauză, Faith No More își consolidează revenirea prin lansarea...

Închide