Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Marina and the Diamonds lansează piesa "Blue" de pe albumul FROOT - AUDIO

Marina and the Diamonds a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul FROOT. Ascultă melodia "Blue" pe InfoMusic.ro.
MARINA AND THE DIAMONDS (2015)

MARINA AND THE DIAMONDS

Pe 8 martie, Marina and the Diamonds a dezvăluit melodia "Blue" de pe albumul FROOT. Discul este așteptat pe piață pe 16 martie 2015, fiind al treilea după debutul "The Family Jewels" (2010) și "Electra Heart" (2012).

"Blue" este cea de-a șasea piesă prezentată publicului de pe albumul FROOT, însă nu beneficiază de vreun videoclip ca precedentele.

MARINA AND THE DIAMONDS semnează autografe pe noul disc FROOT

MARINA AND THE DIAMONDS semnează autografe pe noul disc FROOT │ FOTO: www.facebook.com

Tracklist albumului Marina and the Diamonds - FROOT

 1. Happy - youtube
 2. Froot - youtube
 3. I’m A Ruin - youtube
 4. Blue
 5. Forget - youtube
 6. Gold
 7. Can’t Pin Me Down
 8. Solitaire
 9. Better Than That
 10. Weeds
 11. Savages
 12. Immortal - youtube

AUDIO: Marina and the Diamonds - Blue

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6HFYPd6Cxqk]

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la  MTV Europe Music Awards categoria Best UK & Irish Act. Cele mai populare piese Marina and the Diamonds sunt "Primadonna", "How to Be a Heartbreaker" și "Hollywood".


Citește mai multe despre Marina And The Diamonds
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Judas Priest revine la București în iulie 2015 - BILETE

Grupul britanic Judas Priest revine la București pe 1 iulie 2015. Concertul va avea loc în parcarea Romexpo și face...

Închide