Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Loreen, câștigătoarea Eurovision 2012, a lansat "Paper Light (Higher)" - AUDIO

Loreen, artista suedeză care a câștigat în 2012 concursul Eurovision cu piesa ”Euphoria”, s-a întors cu un nou single, "Paper Light (Higher)". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea material discografic, programat pentru lansare în 2015.
Loreen

Loreen

După o pauză de 3 ani de la apariția albumului de debut “Heal“, Loreen s-a întors cu o nouă piesă intitulată "Paper Light (Higher)". Melodia a fost lansată pe Spotify în tările nordice și va fi disponibilă la nivel internațional începând cu data de 9 martie.

Chiar dacă single-ul nu a fost lansat încă oficial în România, piesa poate fi ascultată și aici datorită fanilor Loreen ce au urcat melodia pe YouTube, de aici fiind ulterior preluată și pe alte platforme.

Loreen - "Paper Light (Higher)" - AUDIO

Piesa "Paper Light (Higher)" este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistei, așteptat pe piață în 2015.  Pentru noul material, Loreen a lucrat cu nume sonore din industria muzicală: Kiesza, Thomas G și Peter Boström. Titlul discului nu a fost dezvăluit, însă un posibil titlu, zvonit în presă, ar fi “Paperlights“.

Pe 15 februarie, Loreen a filmat alături de un grup restrâns de fani cadre ce par a face parte din videoclipul piesei "Paper Light (Higher)".

"Am fost un grup nu mai mare de 20 de persoane, doi asociați de la Warner Music și managerul ei - ne-am întâlnit într-un parc înzăpezit pe înserate. Ne-au oferit lampioane și ne-au spus să le aprindem și să le lăsăm să zboare simultan. Toate acestea au fost filmate și vor fi folosite în campania promoțională #paperlights - care simbolizează libertatea spirituală", a declarat unul dintre fanii artistei.

Loreen - "Paper Light (Higher)" - TEASER VIDEO

Citește mai multe despre Loreen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turneul "de om bătrân" al lui David Gilmour începe în 2015 în Europa - LISTĂ CONCERTE

David Gilmour a anunțat datele primelor concerte programate în 2015. Turneul "de om bătrân", așa cum l-a numit muzicianul, va...

Închide