Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Loreen, câștigătoarea Eurovision 2012, a lansat "Paper Light (Higher)" - AUDIO

Loreen, artista suedeză care a câștigat în 2012 concursul Eurovision cu piesa ”Euphoria”, s-a întors cu un nou single, "Paper Light (Higher)". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea material discografic, programat pentru lansare în 2015.

Publicat

pe

Loreen
Loreen

După o pauză de 3 ani de la apariția albumului de debut “Heal“, Loreen s-a întors cu o nouă piesă intitulată "Paper Light (Higher)". Melodia a fost lansată pe Spotify în tările nordice și va fi disponibilă la nivel internațional începând cu data de 9 martie.

Chiar dacă single-ul nu a fost lansat încă oficial în România, piesa poate fi ascultată și aici datorită fanilor Loreen ce au urcat melodia pe YouTube, de aici fiind ulterior preluată și pe alte platforme.

Loreen - "Paper Light (Higher)" - AUDIO

Piesa "Paper Light (Higher)" este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistei, așteptat pe piață în 2015.  Pentru noul material, Loreen a lucrat cu nume sonore din industria muzicală: Kiesza, Thomas G și Peter Boström. Titlul discului nu a fost dezvăluit, însă un posibil titlu, zvonit în presă, ar fi “Paperlights“.

Pe 15 februarie, Loreen a filmat alături de un grup restrâns de fani cadre ce par a face parte din videoclipul piesei "Paper Light (Higher)".

"Am fost un grup nu mai mare de 20 de persoane, doi asociați de la Warner Music și managerul ei - ne-am întâlnit într-un parc înzăpezit pe înserate. Ne-au oferit lampioane și ne-au spus să le aprindem și să le lăsăm să zboare simultan. Toate acestea au fost filmate și vor fi folosite în campania promoțională #paperlights - care simbolizează libertatea spirituală", a declarat unul dintre fanii artistei.

Loreen - "Paper Light (Higher)" - TEASER VIDEO

Comentează

Trending