Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Leonard Cohen lansează un nou album, "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour"

Leonard Cohen lansează în luna mai un album cu piese înregistrate în cadrul turneului ”Old Ideas World Tour”. Discul se numește "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour" și conține interpretări live ale unor melodii cântate rar în concerte, două piese noi și două coveruri ce nu au mai fost incluse până acum pe niciun alt material.

Publicat

pe

Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012
Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012

După recenta lansare a albumului "Popular Problems", Leonard Cohen anunță un nou material discografic, "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". Noul disc al muzicianului oferă fanilor oportunitatea de a reasculta într-o interpretare live piese cântate rar în show-urile sale, precum și două melodii noi: "Never Gave Nobody Trouble" și "Got a Little Secret". Albumul include și două coveruri ce nu au mai fost lansate anterior: o reinterpretare a melodiei "La Manic" a lui Georges Dor și o versiune proprie a piesei "Choices" a lui George Jones.

Noul album "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour" va fi lansat pe 12 mai 2015.

Tracklist ”Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour” - Leonard Cohen:

1. "Field Commander Cohen"
2. "I Can't Forget"
3. "Light as the Breeze"
4. "La Manic"
5. "Night Comes On"
6. "Never Gave Nobody Trouble"
7. "Joan of Arc"
8. "Got a Little Secret"
9. "Choices"
10. "Stages"

Leonard Cohen - "La Manic" ( Live@Forest National Arena Brussels)

De-a lungul unei cariere ce se extinde pe 6 deceniiLeonard Cohen şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice, piesele lui fiind reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Ultimul concert susținut de artist în România a avut loc pe 22 septembrie 2012. Leonard Cohen a cântat în Piața Constituției din București în fața a aproximativ 15.000 de spectatori. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al 12-lea album, „Old Ideas”.

Comentează

Trending