Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Inna se întâlnește cu fanii din București pe 8 martie

Inna va susține o sesiune de autografe în București. Întâlnirea cu fanii va avea loc duminică, 8 martie, între orele 14.00 și 16.00 la mall Băneasa.
Inna

Inna

Urmărește-ne pe

Artista cu piesa plasată pe locul 1 în România în acest moment ("Diggy Down") începe primăvara alături de fani printr-o întâlnire specială. Pe 8 martie, Inna va susține la standul Țiriac Auto din mall Băneasa o sesiune de autografe. Fanii artistei sunt invitați să participe la această întâlnire între orele 14.00 și 16.00.

După un 2014 plin de concerte și lansări de piese de pe EP-ul ”Summer Days”, Inna a întâmpinat anul 2015 cu single-ul „Diggy Down . Videoclipul acestei melodii, filmat în București alături de Michael Mircea și John Perez, se apropie de 20 de milioane de vizualizari pe YouTube și crește constant în topurile din Turcia, Bulgaria, Grecia și Moldova.

Inna - "Diggy Down" feat. Marian Hill

În urmă cu câteva luni, Inna a fost prezentă în platoul Europa FM, unde și-a îndeplinit o dorință mai veche: aceea de a cânta împreună cu Dan Bittman.

„Prima dată când ai venit la Europa FM, ai venit în Garajul Europa FM. (..) Țin minte că atunci când ai venit ai vrut să cânți cu cineva și ne-am gândit prea târziu. Mai știi de cine ai vorbit atunci? „, a întrebat George Zafiu. „Să știi că memoria nu mă înșeală. Ai spus Dan Bittman”

„Exactly!”, a confirmat Inna, o secundă mai târziu Dan Bittman apărând pe una dintre canapele.

Cei doi au hotărât să cânte împreună ”o bucată de piesă” din repertoriul Holograf, „Să nu-mi iei niciodată dragostea„. Momentul poate fi urmărit într-un articol anterior.

În perioada următoare, Inna va susține concerte în Austria, Slovacia, Mexic, dar și la Arad, în Romania. De curând, artista s-a întors din Chile, unde a susținut un concert în fata a peste 5000 de oameni, într-o atmosferă explozivă de festival.

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shania Twain își ia rămas bun de la fani printr-un ultim turneu, "Rock The Country"

Shania Twain, artista canadiană denumită în presă ”Regina muzicii country pop”, va susține anul acesta ultimul turneu. Intitulat "Rock The...

Închide