Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Inna se întâlnește cu fanii din București pe 8 martie

Inna va susține o sesiune de autografe în București. Întâlnirea cu fanii va avea loc duminică, 8 martie, între orele 14.00 și 16.00 la mall Băneasa.
Inna

Inna

Artista cu piesa plasată pe locul 1 în România în acest moment ("Diggy Down") începe primăvara alături de fani printr-o întâlnire specială. Pe 8 martie, Inna va susține la standul Țiriac Auto din mall Băneasa o sesiune de autografe. Fanii artistei sunt invitați să participe la această întâlnire între orele 14.00 și 16.00.

După un 2014 plin de concerte și lansări de piese de pe EP-ul ”Summer Days”, Inna a întâmpinat anul 2015 cu single-ul „Diggy Down . Videoclipul acestei melodii, filmat în București alături de Michael Mircea și John Perez, se apropie de 20 de milioane de vizualizari pe YouTube și crește constant în topurile din Turcia, Bulgaria, Grecia și Moldova.

Inna - "Diggy Down" feat. Marian Hill

În urmă cu câteva luni, Inna a fost prezentă în platoul Europa FM, unde și-a îndeplinit o dorință mai veche: aceea de a cânta împreună cu Dan Bittman.

„Prima dată când ai venit la Europa FM, ai venit în Garajul Europa FM. (..) Țin minte că atunci când ai venit ai vrut să cânți cu cineva și ne-am gândit prea târziu. Mai știi de cine ai vorbit atunci? „, a întrebat George Zafiu. „Să știi că memoria nu mă înșeală. Ai spus Dan Bittman”

„Exactly!”, a confirmat Inna, o secundă mai târziu Dan Bittman apărând pe una dintre canapele.

Cei doi au hotărât să cânte împreună ”o bucată de piesă” din repertoriul Holograf, „Să nu-mi iei niciodată dragostea„. Momentul poate fi urmărit într-un articol anterior.

În perioada următoare, Inna va susține concerte în Austria, Slovacia, Mexic, dar și la Arad, în Romania. De curând, artista s-a întors din Chile, unde a susținut un concert în fata a peste 5000 de oameni, într-o atmosferă explozivă de festival.

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shania Twain își ia rămas bun de la fani printr-un ultim turneu, "Rock The Country"

Shania Twain, artista canadiană denumită în presă ”Regina muzicii country pop”, va susține anul acesta ultimul turneu. Intitulat "Rock The...

Închide