Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Incubus a lansat un lyric video pentru noul single "Trust Fall"

Incubus a lansat un lyric video pentru piesa care dă titlul noului EP al formației, "Trust Fall". Lansarea vine la doar câteva zile de la dezvăluirea videoclipului pentru primul single extras de pe acest metarial, ”Absolution Calling”.
Incubus

Incubus

După un contract cu Epic Records mai lung decât multe dintre căsnicii, Incubus a simțit nevoia unei pauze. Înțelegerea cu casa de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd, spre exemplu, a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce face trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. Anul trecut, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records) și există planuri pentru lansarea a 2 EP-uri.

„Plănuim să lansăm 2 EP-uri care să formeze un album. Sperăm să-l lansăm pe primul în februarie sau martie și pe următorul în vară”, a declarat chitaristul Mike Einziger pentru Billboard.

Primul EP, ”Trust Fall (Side A)”, are deja stabilită o dată de lansare, respectiv 24 martie. Materialul cuprinde 4 piese noi Incubus, primul single extras fiind „Absolution Calling”.

Tracklist ”Trust Fall” (Side A) EP - Incubus:

  1. Trust Fall
  2. Make Out Party
  3. Absolution Calling
  4. Dance Like You're Dumb

Promovarea noului EP continuă cu lansarea unui lyric video pentru piesa ”Trust Fall”. Melodia a fost interpretată live în premieră în cadrul concertului Almost Acoustic Xmas, susținut în decembrie 2014.

Incubus - "Trust Fall" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Incubus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deftones pregătește pentru 2015 un album "gândit în afara cutiei"

Deftones a compus 16 piese pentru noul album, mai multe decât au fost incluse pe oricare alt material al formației....

Închide