Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Incubus a lansat un lyric video pentru noul single "Trust Fall"

Incubus a lansat un lyric video pentru piesa care dă titlul noului EP al formației, "Trust Fall". Lansarea vine la doar câteva zile de la dezvăluirea videoclipului pentru primul single extras de pe acest metarial, ”Absolution Calling”.
Incubus

Incubus

După un contract cu Epic Records mai lung decât multe dintre căsnicii, Incubus a simțit nevoia unei pauze. Înțelegerea cu casa de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd, spre exemplu, a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce face trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. Anul trecut, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records) și există planuri pentru lansarea a 2 EP-uri.

„Plănuim să lansăm 2 EP-uri care să formeze un album. Sperăm să-l lansăm pe primul în februarie sau martie și pe următorul în vară”, a declarat chitaristul Mike Einziger pentru Billboard.

Primul EP, ”Trust Fall (Side A)”, are deja stabilită o dată de lansare, respectiv 24 martie. Materialul cuprinde 4 piese noi Incubus, primul single extras fiind „Absolution Calling”.

Tracklist ”Trust Fall” (Side A) EP - Incubus:

  1. Trust Fall
  2. Make Out Party
  3. Absolution Calling
  4. Dance Like You're Dumb

Promovarea noului EP continuă cu lansarea unui lyric video pentru piesa ”Trust Fall”. Melodia a fost interpretată live în premieră în cadrul concertului Almost Acoustic Xmas, susținut în decembrie 2014.

Incubus - "Trust Fall" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Incubus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deftones pregătește pentru 2015 un album "gândit în afara cutiei"

Deftones a compus 16 piese pentru noul album, mai multe decât au fost incluse pe oricare alt material al formației....

Închide