Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Helloween va deschide concertul Judas Priest din România

Una dintre cele mai cunoscute trupe de power metal, Helloween va cânta pe 1 iulie 2015 la Romexpo, în deschiderea concertului Judas Priest.  Prețurile biletelor la eveniment pornesc de la 130 de lei.

Concert Helloween la Arenele Romane pe 16 martie 2013

Helloween este unul dintre cele mai importante produse metal de export ale Germaniei, în aceeași listă cu Scorpions și Accept. Formația s-a înființat în urmă cu mai bine de 30 de ani, susținând până acum 11 turnee mondiale, în care a fost cap de afiș. Helloween a vândut peste 5 milioane de discuri în întreaga lume și are la activ 14 discuri de aur și 6 de platină la nivel mondial, cu două discuri de aur doar în Germania.

Show-ul de la Monsters Of Rock la Castle Donington, în fața a peste 100.000 de metaliști și turneele spectaculoase alături de Iron Maiden, Dio și Ozzy Osbourne, precum și turneul MTV Headbangers Ball SUA cu Antrax și Exodus rămân momente de neuitat din cariera Helloween. În urmă cu 2 ani, trupa a cântat la Arenele Romane (16 martie 2013).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-Dl6CLWLMzk]

Pe 1 iulie 2015,  Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus GROßKOPF (bas) și Daniel Löble (tobe) promit un show de zile mari. Fanii le adoră piesele fantastice și extrem de obsedante. Mult-anticipatul album “My God-Given Right” va fi lansat în luna mai a acestui an, prin urmare, setlistul concertului de la București va fi cu atât mai interesant.

Organizatorul concertului este Events. Biletele costă 130 lei (Zona B), 190 lei (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring). Se pot cumpăra online urmând linkul din agendă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre HelloweenJudas Priest
RECOMANDARE:Alege un disc Judas Priest

Vezi cele mai bune oferte la albumele Judas Priest

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub concertează în iulie la festivalul Shine 2015

Trupa Zdob și Zdub va concerta în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Shine, programat în perioada 4 -...

Închide