Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gheorghe Zamfir este invitatul special al lui Andre Rieu în concertele de la București

Concertele Andre Rieu de la București vor avea parte de un moment special: îndrăgitul violonist va fi însoțit pe scenă de bunul său prieten, Gheorghe Zamfir. Cei care doresc să își rezerve un loc la unul dintre spectacolele din Piața Constituției încă mai găsesc bilete disponibile pentru toate cele 7 concerte. Acestea sunt programate pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. 

Publicat

pe

Andre Rieu și Gheorghe Zamfir la Opera Comică din București
Andre Rieu și Gheorghe Zamfir la Opera Comică din București │ FOTO: Maria Miriam

Gheorghe Zamfir a pregătit alături de Andre Rieu un moment tradițional special. Cei doi s-au cunoscut anul acesta la Paris și au hotărât să ofere publicului din România un cadou muzical.

”Salutări din Franța! Am întâlnit un artist excepțional în Paris, Andre Rieu! Veți afla curând ce surpriză pregătim admiratorilor muzicii clasice. Cele mai bune urări, tuturor!”, a anunțat Gheorghe Zamfir în urmă cu ceva timp.

Recent, Andre Rieu a venit la București pentru a se întâlni cu Gheorghe Zamfir și a pune la punct detaliile momentului artistic pregătit pentru concertele din iunie.

Andre Rieu dirijând un grup folcloric la Opera Comică pentru Copii

Andre Rieu dirijând un grup folcloric la Opera Comică pentru Copii │ FOTO: Maria Miriam

După 50.000 de bilete vândute la cele 5 spectacole programate în vară, îndrăgitul violonist a programat recent cel de-al 6-lea concert la București, pe 7 iunie 2015. Fanii Andre Rieu pot găsi încă bilete la toate cele 6 concerte din Piața Constituției. Acestea sunt disponibile în număr limitat.

UPDATE: Cel de-al șaptelea concert André Rieu va avea loc pe 5 iunie 2015

Celebrul violonist și dirijor André Rieu va aduce în Piața Constituției din București un show nou. Cu prilejul primelor concerte în România, Johann Strauss Orchestra cu 60 de instrumentiști și mai mulți soliști vor împlini dorințele fanilor din țara noastră, care până acum l-au urmărit pe André Rieu  prin capitalele apropiate: Budapesta, Istanbul, Viena.Vioara sa Stradivarius va răsuna pe vals în fața Casei Poporului. Alături de celebrele valsuri, repertoriul va include piese romantice și balade emoționante.

André Rieu a început să dezvolte pasiunea pentru vioară de la o vârstă foarte fragedă. A început să studieze acest instrument când avea doar 5 ani, fiind fascinat de orchestre. Iubirea pentru muzica clasică a fost moștenită din familie, tatăl său fiind dirijor al Maastricht Symphony Orchestra. După finalizarea studiilor la Music Academy in Brussels, unde a primit diploma “Premier Prix” din partea Royal Conservatory of Brussels, André Rieu și-a început cariera muzicală formând Maastricht Salon Orchestra. În 1987, a pus bazele unei noi orchestre,Johann Strauss Orchestra, astăzi cea mai mare orchestră privată la nivel internațional.

Trending