Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Faith No More a lansat o piesă nouă, "Superhero" - AUDIO

După anunțul privind lansarea unui nou album după 18 ani de pauză, Faith No More își consolidează revenirea prin lansarea unei piese noi, "Superhero". Noul single va putea fi achiziționat pe vinil în ediție limitată.
Faith No More

Faith No More │ FOTO: FNM

În anii '90, Faith No More primea certificări cu platină și aur pentru un alternative metal cum nu se mai auzise. S-au pus atunci bazele unui nou stil muzical, ce a fost apreciat de colegi de breaslă din trupe precum Metallica, Alice in Chains sau Guns N' Roses. Deși "Album Of The Year", lansat în 1997, părea a fi materialul de adio, formația s-a regrupat și este pregătită să revină în mai 2015 cu un nou disc, după o pauză de 18 ani. Albumul se numește "Sol Invictus" ("Unconquered Sun") și are toate ingredientele Faith No More necesare pentru a readuce în actualitate sound-ul trupei.

"Cred că ceea ce facem acum reflectă ceea ce am trăit cât nu am mai lansat albume Faith No More. Am dus totul la un alt nivel. Cred că anumite părți au foarte multă forță, iar altele au foarte multă spațialitate. Tot ceea ce facem, cum interacționăm între noi și modul în care cântăm, va suna întotdeuna în felul nostru. Asta facem noi și asta ne face să ne simțim bine. Sperăm că nu va suna ca o gașcă de oameni la 50 de ani....ceea ce, de altfel, suntem!", declara basistul Bill Gould într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

După piesa "Motherfucker", lansată în noiembrie 2014, trupa a revenit cu un nou single, "Superhero". Piesa va putea fi achiziționată în format vinil, în ediție limitată, începând cu data de 17 martie.

Faith No More - "Superhero"

Albumul "Sol Invictus" va fi lansat pe piață pe 19 mai 2015. Discul este produs de toboșarul Billy Gould, în procesul de mixare fiind implicat și Matt Wallace.

Tracklist "Sol Invictus" - Faith No More:

  1. "Sol Invictus"
  2. "Superhero"
  3. "Sunny Side Up"
  4. "Separation Anxiety"
  5. "Cone of Shame"
  6. "Rise of the Fall"
  7. "Black Friday"
  8. "Motherfucker"
  9. "Matador"
  10. "From the Dead"

Citește mai multe despre Faith No More
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Star Riders (The New Thin Lizzy) și Carcass concertează la festivalul I Am The Rocker

Black Star Riders (The New Thin Lizzy) și Carcass vor urca pe scena de la Romexpo în cadrul primei ediții...

Închide