Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

O nouă reprezentație "Disney Live! – Mickey’s Music Festival", programată pe 25 aprilie

Datorită numărului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii "Disney Live! – Mickey’s Music Festival" au decis programarea unui nou spectacol pe 25 aprilie 2015, de la ora 15:00. Evenimentul va avea loc între 22 - 26 aprilie 2015 la Sala Palatului.
Mickey's Music Festival

Mickey's Music Festival

După ce au uimit spectatorii din întreaga lume în Disney Live! Mickey’s Music Festival, Mickey Mouse, Minnie Mouse și gașca lor de prieteni, Donald Duck și Goofy, Aladdin, Jasmine și Genie, Woody, Buzz si Jessie, Mica Sirena, Ariel,Sebastian și mulți alții vor aduce pe scena Sălii Palatului ritmuri pline de energie și o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

O singură melodie poate emoționa milioane de oameni din întreaga lume, iar Disney a fost promotorul acestui concept, transformând muzica în ingredientul esențial al poveștilor sale. Stan Beard, directorul muzical al spectacolului, cu o vastă experiență alături de nume celebre, precum Bob Hope, Barry Manilow, Barbra Streisand și Frank Sinatra, a reușit să îmbine în Mickey’s Music Festival exuberanța rock n’ roll-ului și a jazz-ului cu stilul clasic al melodiilor Disney.

,,Muzica este o mare forță care unește. Indiferent de genul muzical pe care îl asculți, acesta te poate face fericit, te poate face să dansezi sau să trăiești amintiri de neuitat. Disney a ținut cont întotdeauna de aceste lucruri și cred că tocmai de aceea, chiar și peste ani, continuăm să cântăm alături de Mickey și prietenii săi’’, a declarat producătorul show-ului, Kenneth Feld.

Program Disney Live! Mickey’s Music Festival: 

Cele 6 spectacole Disney Live! - Mickey’s Music Festival vor avea loc la Sala Palatului între 22 si 26 aprilie 2015, după cum urmeazaă miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sâmbătă (25 aprilie) ora 11:00 si ora 15:00; duminică (26 aprilie) ora 11:00.

Biletele pentru noua reprezentație din data de 25 aprilie vor fi disponibile începând de miercuri, 11 martie.

VIDEO: DisneyLive! Mickey's Music Festival

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hitul "Blurred Lines" al lui Robin Thicke și Pharrell este plagiat, au hotărât judecătorii

"Blurred Lines", hitul compus de Pharrell Williams și Robin Thicke, a fost plagiat după melodia "Got to Give It Up"...

Închide