Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Guetta - "Hey Mama" ft. Nicki Minaj și Afrojack - LYRIC VIDEO

David Guetta continuă promovarea albumului ”Listen” prin lansarea unui nou single. Piesa promovată de producătorul francez se numește "Hey Mama" și este înregistrată în colaborare cu Nicki Minaj și Afrojack.

Publicat

pe

David Guetta - ”Hey Mama” ft Nicki Minaj & Afrojack
David Guetta - ”Hey Mama” ft Nicki Minaj & Afrojack

David Guetta a dezvăluit un nou single de pe cel de-al 6-lea album de studio, ”Listen”. Piesa se numește "Hey Mama" și este compusă de Guetta împreună cu Giorgio Tuinfort, Afrojack, Nicki Minaj, Bebe Rexha, Sean Douglas și Ester Dean.

Albumul ”Listen” lansat în noiembrie 2014 s-a clasat pe prima poziție în topurile UK Dance Albums și US Dance/Electronic Albums (Billboard), fiind certificat cu argint în Marea Britanie.

Tracklist ”Listen” – David Guetta

  1. „Dangerous” (featuring Sam Martin)
  2. „What I Did for Love” (featuring Emeli Sandé)
  3. „No Money No Love” (with Showtek featuring Elliphant and Ms. Dynamite)
  4. „Lovers on the Sun” (featuring Sam Martin)
  5. „Goodbye Friend” (featuring The Script)
  6. „Lift Me Up” (featuring Nico & Vinz and Ladysmith Black Mambazo)
  7. „Listen” (featuring John Legend)
  8. „Bang My Head” (featuring Sia)
  9. „Yesterday” (featuring Bebe Rexha)
  10. „Hey Mama” (featuring Nicki Minaj and Afrojack)
  11. „Sun Goes Down” (with Showtek featuring Magic! and Sonny Wilson)
  12. „S.T.O.P.” (featuring Ryan Tedder)
  13. „I’ll Keep Loving You” (featuring Jaymes Young and Birdy)
  14. „The Whisperer” (featuring Sia)

David Guetta a câștigat două premii Grammy și a vândut de-a lungul anilor peste 15 milioane de single-uri în întreaga lume. În 2011 a fost votat cel mai bun DJ în DJ Mag Top 100 DJs. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „When Love Takes Over” (featuring Kelly Rowland), „Gettin’ Over You” (featuring Chris Willis, Fergie & LMFAO), „Love Don’t Let Me Go”, „People Come People Go” și „Give Me Something”.

David Guetta - "Hey Mama" ft. Nicki Minaj & Afrojack - LYRIC VIDEO

David Guetta va cânta anul acesta pentru prima oară în România. Evenimentul se va desfășura în cadrul primei ediții Untold Festival, eveniment programat în perioada 30 iulie – 2 august 2015 la Cluj Arena.

Pe lista numelor confirmate la Untold Festival 2015 se află și Avicii, John Newman, ATB, Patrice.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 30 iulie 2015

UNTOLD FESTIVAL 2015

Loc
Cluj Arena
Comentează

Concerte & turnee

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România, la SAGA Festival 2024

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Publicat

pe

Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz
Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz │ FOTO: Nicki Minaj

Se pare că artista a ales România pentru singurul show pe care îl va susține în Europa de Est. Rapperița ne-a inclus în turneul său mondial PINK Friday 2, care a umplut deja stadioane pe tot globul. Nicki Minaj este cunoscută pentru hituri ca "Starships", "Super Bass", dar și "Anaconda". Organizatorii SAGA au pregătit și un tip special de bilete cu ocazia acestui anunț: Pink Ticket.

Aceste bilete speciale se pot achiziționa în rate, cu doar 49 de lei depozit și includ articole speciale de merchandising.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj-Petty, artista Nicki Minaj s-a născut pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Este cunoscută pentru flow-ul rapid din rap, alter ego-uri și a devenit celebră prin intermediul a 3 mixtape-uri lansate între 2007 și 2009. Albumul său de debut, "Pink Friday" din 2010 a urcat direct pe locul întâi în topul US Billboard 200.

Cel mai nou album al său este "Pink Friday 2", lansat în 2023, care include piese produse de fratele lui Billie Eilish, Finneas, dar și colaborări cu Murda Beatz, Dr. Luke, Drake, Lil Uzi Vert, Lil Wayne, J. Cole. Are peste 20 de piese în total.

Nicki Minaj are o carieră cinematografică activă și a apărut în mai multe filme și animații. Iată câteva dintre rolurile ei remarcabile:

1. "The Other Woman" (2014) - Nicki a interpretat rolul lui Lydia, asistenta lui Carly (interpretată de Cameron Diaz), în această comedie despre trei femei care descoperă că sunt înșelate de același bărbat.

2. "Barbershop: The Next Cut" (2016) - În acest film, Nicki Minaj a jucat rolul lui Draya, o coafeză într-un salon de înfrumusețare deținut de Calvin (interpretat de Ice Cube).

3. "Ice Age: Continental Drift" (2012) - Nicki a împrumutat vocea unui personaj feminin, Steffie, în această animație din seria "Ice Age".

4. "The Angry Birds Movie 2" (2019) - În această continuare a filmului "The Angry Birds Movie", Nicki a interpretat rolul lui Pinky, unul dintre personajele negative din film.

SAGA Festival 2024 înseamnă peste 200.000 de raveri, peste 150 de artiști, peste 6 scene și 3 zile de party. Se desfășoară la Romaero Băneasa pe 5, 6 și 7 iulie 2024. În lineup se află pe lângă Nicki Minaj și Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții.

Citește în continuare

Trending