Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Dannii Minogue - "Summer of Love" - LYRIC VIDEO

După 8 ani fără noutăți muzicale din partea lui Dannii Minogue, artista australiană se întoarce cu un nou single, "Summer of Love". Piesa cu un aer disco este compusă de Tom Diesel și Ron E. Jones.
Danii Minogue

Danii Minogue

Deși X Factor UK și lumea modei au ținut-o ocupată pe Dannii Minogue, fanii artistei australiene îți doresc de ceva timp ceva mai mult. Au trecut, de altfel, 8 ani de la apariția ultimului ei album, ”Club Disco” (2007), iar nerăbdarea lansării unor compoziții noi s-a accentuat în timp. Motivată de insistențele fanilor, Dannii Minogue a reușit în cele din urmă să se mobilizeze, anunțând că are pregătite câteva melodii noi.

”Hoinăresc de o vreme, dar am câteva piese. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât devii mai ezitant. Sunt alte mize în joc și trebuie să-mi găsesc timp pentru asta, păstrând totodată un echilibru cu celelalte lucruri din viața mea. Primesc mai tot timpul mesaje din parte fanilor de genul <<Haide, au trecut mai bine de 8 ani de la ultimul album>>. Am găsit în cele din urmă puțin timp liber și l-am investit în a compune. E important ca piesele să mi se potrivească.” - Dannii Minogue

Revenirea artistei australine pe piața muzicală va fi marcată de un concert în cadrul Mardi Gras party din Sydney. Evenimentul, programat pe 7 martie, va fi prilejul perfect pentru promovarea unor compoziții noi.

”Îmi doresc de foarte multă vreme să fac din nou muzică, dar ceva m-a ținut pe loc. Acum simt că sunt pregătită. Sunt într-un loc bun în viața mea și ce va urma va fi distractiv.” - Dannii Minogue

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre noul proiect muzical Dannii Minogue, însă fanii au la dispoziție un prim single pentru a-și forma o părere cu privire la noul sound. Piesa recent dezvăluită se numește "Summer of Love" și este disponibilă pe YouTube în format lyric video.

Dannii Minogue - "Summer of Love" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Dannii Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Martin Gore (Depeche Mode) lansează albumul "MG"

Membrul fondator al trupei Depeche Mode, Martin Gore, va lansa cel de-al doilea album solo pe 27 aprilie 2015. Discul...

Închide