Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Dannii Minogue - "Summer of Love" - LYRIC VIDEO

După 8 ani fără noutăți muzicale din partea lui Dannii Minogue, artista australiană se întoarce cu un nou single, "Summer of Love". Piesa cu un aer disco este compusă de Tom Diesel și Ron E. Jones.
Danii Minogue

Danii Minogue

Deși X Factor UK și lumea modei au ținut-o ocupată pe Dannii Minogue, fanii artistei australiene îți doresc de ceva timp ceva mai mult. Au trecut, de altfel, 8 ani de la apariția ultimului ei album, ”Club Disco” (2007), iar nerăbdarea lansării unor compoziții noi s-a accentuat în timp. Motivată de insistențele fanilor, Dannii Minogue a reușit în cele din urmă să se mobilizeze, anunțând că are pregătite câteva melodii noi.

”Hoinăresc de o vreme, dar am câteva piese. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât devii mai ezitant. Sunt alte mize în joc și trebuie să-mi găsesc timp pentru asta, păstrând totodată un echilibru cu celelalte lucruri din viața mea. Primesc mai tot timpul mesaje din parte fanilor de genul <<Haide, au trecut mai bine de 8 ani de la ultimul album>>. Am găsit în cele din urmă puțin timp liber și l-am investit în a compune. E important ca piesele să mi se potrivească.” - Dannii Minogue

Revenirea artistei australine pe piața muzicală va fi marcată de un concert în cadrul Mardi Gras party din Sydney. Evenimentul, programat pe 7 martie, va fi prilejul perfect pentru promovarea unor compoziții noi.

”Îmi doresc de foarte multă vreme să fac din nou muzică, dar ceva m-a ținut pe loc. Acum simt că sunt pregătită. Sunt într-un loc bun în viața mea și ce va urma va fi distractiv.” - Dannii Minogue

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre noul proiect muzical Dannii Minogue, însă fanii au la dispoziție un prim single pentru a-și forma o părere cu privire la noul sound. Piesa recent dezvăluită se numește "Summer of Love" și este disponibilă pe YouTube în format lyric video.

Dannii Minogue - "Summer of Love" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Dannii Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Martin Gore (Depeche Mode) lansează albumul "MG"

Membrul fondator al trupei Depeche Mode, Martin Gore, va lansa cel de-al doilea album solo pe 27 aprilie 2015. Discul...

Închide