Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Dan Byron a lansat prima piesă solo, "Lumi paralele" - AUDIO

Dan Byron ne invită să călătorim în ”Lumi paralele”. Primul single solo al vocalistului byron a fost compus în cadrul Taberei de Fotografie pentru Bloggeri (TFB10) organizate de Foto Union în Dubai. Cântecul este înregistrat, mixat și masterizat în întregime de către Dan Byron și face parte dintr-un experiment de compoziție solo.
Dan Byron - ”Lumi paralele” (artwork single)

Dan Byron - ”Lumi paralele” (artwork single)

“Am scris “Lumi paralele” cu gândul la ce ar însemna să putem trăi zilnic într-un paradis, într-o lume ideală, lipsită de griji și de anxietate”, spune Dan Byron.

Primul single solo al lui Dan Byron, “Lumi paralele”, poate fi ascultat momentan pe Soundcloud, urmând ca săptămâna viitoare să fie lansat și videoclipul piesei, filmat în Dubai.

Dan Byron - "Lumi paralele" - AUDIO

Dan Byron oferă detalii pe blogul său și despre călătoria în Dubai și concertele de după care au inspirat compunerea și finalizarea piesei “Lumi paralele”.

”E haios să te întorci din Dubai şi să ai a doua zi concert la Craiova. Face bine la depresie, e ca şi cum te-ai trezi într-o iarnă cu noaptea în cap şi înainte de orice cafea, ceai, ţigară, suc sau alt tabiet, ai face un duş rece ca să îţi alungi somnul. (...) A trecut exact o lună de când ne-am întors, timp în care am avut nouă concerte în opt oraşe diferite, am participat cât de mult am putut la finalizarea mixajului pentru Electric Marching Band şi am înregistrat, mixat şi masterizat Lumi paralele, piesa pe care am scris-o în tabără. Not bad, I might say…”, povestește Dan Byron.

Fotografiile realizate în Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri vor putea fi admirate timp de o lună, începând cu 18 martie, la Califatul Militari (Bd Iuliu Maniu, nr 12).

Următorul concert al trupei byron va avea loc vineri, 20 martie la clubul Fabrica din București. Va fi un concert eclectic ce va purta publicul prin toată discografia byron, de la albumul de debut ”Forbidden Drama” din 2007, până la cel mai recent disc, coloana sonoră a serialului HBO „Rămâi cu mine”, lansată anul trecut.

Citește mai multe despre Dan Byron
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Of Monsters and Men - "Crystals" - LYRIC VIDEO

Trupa indie folk Of Monsters and Men a dezvăluit primul single de pe noul album “Beneath the Skin”. Melodia se...

Închide