Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Colbie Caillat - "If You Love Me Let Me Go" - LYRIC VIDEO

Artista americană Colbie Caillat continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio, “Gypsy Heart“, prin lansarea unui nou single. "If You Love Me Let Me Go" este prezentat publicului în format lyric video.

Publicat

pe

Colbie Caillat
Colbie Caillat │ FOTO: Wolf Trap

După lansarea piesei motivaționale ”Try”, prin care Colbie Caillat invita reprezentantele sexului frumos să se iubească pentru ceea ce sunt, artista continuă promovarea albumului "Gypsy Heart" cu un nou single. "If You Love Me Let Me Go" este noua piesă extrasă de pe cel de-al 5-lea material discografic Colbie Caillat. Melodia este însoțită de un lyric video regizat de Benno Nelson, ce introduce privitorul într-o atmosferă de vacanță.

Colbie Caillat - "If You Love Me Let Me Go" - LYRIC VIDEO

Albumul "Gypsy Heart" a fost lansat în septembrie 2014. Înainte de apariția discului pe piață, Colbie Caillat a acordat un interviu revistei Billboard în care a povestit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat cu casa de discuri.

"Am scris un album integral anul trecut (2013) și apoi casa mea de discuri s-a gândit că poate ar trebui să continui să mai lucrez până reușesc să înregistrez ceva mai bun. A ți se spune că munca ta nu e suficient de bună - că trebuie să îmbunătățești, să fii mai mult ca artistele pop care își aleg acea rochiță sexy și folosesc auto-tune - a fi comparat cu cineva care e atât de diferit de ceea ce fac eu, m-a rănit", a declarat Colbie Caillat.

Noul album Colbie Caillat este produs de Babyface și include colaborări cu Jason Reeves, Max Martin, Julian Bunetta și Johan Carlsson.

Tracklist "Gypsy Heart" - Colbie Caillat:

  1. "Live It Up"
  2. "Blaze"
  3. "If You Love Me Let Me Go"
  4. "Try"
  5. "Never Gonna Let You Down"
  6. "Land Called Far Away"
  7. "Nice Guys"
  8. "Floodgates"
  9. "Just Like That"
  10. "Break Free"
  11. "Never Getting Over You"
  12. "Bigger Love"

Trending