Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Colbie Caillat - "If You Love Me Let Me Go" - LYRIC VIDEO

Artista americană Colbie Caillat continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio, “Gypsy Heart“, prin lansarea unui nou single. "If You Love Me Let Me Go" este prezentat publicului în format lyric video.
Colbie Caillat

Colbie Caillat (foto: Wolf Trap)

După lansarea piesei motivaționale ”Try”, prin care Colbie Caillat invita reprezentantele sexului frumos să se iubească pentru ceea ce sunt, artista continuă promovarea albumului "Gypsy Heart" cu un nou single. "If You Love Me Let Me Go" este noua piesă extrasă de pe cel de-al 5-lea material discografic Colbie Caillat. Melodia este însoțită de un lyric video regizat de Benno Nelson, ce introduce privitorul într-o atmosferă de vacanță.

Colbie Caillat - "If You Love Me Let Me Go" - LYRIC VIDEO

Albumul "Gypsy Heart" a fost lansat în septembrie 2014. Înainte de apariția discului pe piață, Colbie Caillat a acordat un interviu revistei Billboard în care a povestit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat cu casa de discuri.

"Am scris un album integral anul trecut (2013) și apoi casa mea de discuri s-a gândit că poate ar trebui să continui să mai lucrez până reușesc să înregistrez ceva mai bun. A ți se spune că munca ta nu e suficient de bună - că trebuie să îmbunătățești, să fii mai mult ca artistele pop care își aleg acea rochiță sexy și folosesc auto-tune - a fi comparat cu cineva care e atât de diferit de ceea ce fac eu, m-a rănit", a declarat Colbie Caillat.

Noul album Colbie Caillat este produs de Babyface și include colaborări cu Jason Reeves, Max Martin, Julian Bunetta și Johan Carlsson.

Tracklist "Gypsy Heart" - Colbie Caillat:

 1. "Live It Up"
 2. "Blaze"
 3. "If You Love Me Let Me Go"
 4. "Try"
 5. "Never Gonna Let You Down"
 6. "Land Called Far Away"
 7. "Nice Guys"
 8. "Floodgates"
 9. "Just Like That"
 10. "Break Free"
 11. "Never Getting Over You"
 12. "Bigger Love"

Citește mai multe despre Colbie Caillat
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la UNTOLD FESTIVAL: Patrice, Foreign Beggars, DJ Premier

Lista confirmărilor la Untold Festival din Cluj-Napoca este completată de Patrice, Foreign Beggars, DJ Premier, Wilkinson, Tujanno, Fedde Legrand, ANDYC,...

Închide