Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Colaborare Woodkid și Lykke Li pe soundtrack-ul "Insurgent" - AUDIO

Woodkid și Lykke Li au colaborat pentru piesa "Never Let You Down" de pe soundtrackul filmului "Insurgent". Ascultă melodia pe InfoMusic.
Concert Woodkid la Romaero pe 5 decembrie 2013

Concert Woodkid la Romaero pe 5 decembrie 2013 │ FOTO: Ciprian Vlăduț / InfoMusic.ro

Melodia "Never Let You Down" face parte din soundtrack-ul filmului "Insurgent", a cărui premieră va avea loc în România pe 20 martie 2015. Pelicula este ecranizarea celei de-a doua cărți din trilogia "The Divergent" și este regizată de Robert Schwentke (Flightplan, Red). Distribuția îi cuprinde pe: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Kate Winslet, Ashley Judd etc.

"Never Let You Down" este prima melodie dezvăluită de Wookid după lansarea albumului de debut "The Golden Age" în 2013. De cealaltă parte, artista suedeză Lykke Li are trei discuri la activ, cel mai recent fiind "I Never Learn" (2014). Single-ul lui Lykke Li "Du är den ende" (You Are the Only) a figurat pe soundtrackul - thrillerul "Tommy", în care a debutat cinematografic.

Lykke Li

Lykke Li │ FOTO: Dennis DeVoy

Urmărește videoclipul Lykke Li – Gunshot, cel de-al treilea single extras de pe albumul "I Never Learn".

AUDIO: Woodkid feat. Lykke Li - "Never Let You Down"

Woodkid (Yoann Lemoine) a concertat de două ori în România, cu prilejul primei ediții Control Day Out și ulterior pe 5 decembrie 2013 într-un hangar de la Romaero Băneasa. Ultimul său concert la București a promovat albumul "The Golden Age" - Citește recenzia concertului.

Citește mai multe despre Lykke LiWoodkid
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marina and the Diamonds lansează piesa "Blue" de pe albumul FROOT - AUDIO

Marina and the Diamonds a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul FROOT. Ascultă melodia "Blue" pe InfoMusic.ro.

Închide