Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Chad Wackerman a fost înlocuit de Craig Blundell în turneul Batten | Hamm | Wackerman

Din cauza unor probleme familiale, bateristul Chad Wackerman a fost nevoit să părăsească turneul Batten / Hamm / Wackerman după doar trei concerte. Acesta a fost inlocuit cu Craig Blundell, un toboșar foarte apreciat din tânăra generație.
Craig Blundell

Craig Blundell

Craig Blundell este un instrumentist freelancer, producător, sound designer, compozitor și profesor și un adevărat ambasador al percuției britanice. Este unul dintre muzicienii endorseri pentru Roland V-Drums și clinician international pentru brandurile Premier și Paiste. Este unul dintre cei mai ceruți instrumentiști la nivel mondial, fiind invitat să înregistreze, în concerte live sau ca profesor de master class. În afară de acestea, compune muzica pentru jingle-uri radio și industria publicității, produce și remixeaza pentru diverși artiști și label-uri sub presudonimul Dr oKtopus. În acest moment cântă live alături de David Cross de la King Crimson și supergrupul de rock neo progresiv Frost*, fiind totodată membru al grupului Pendragon.

Master class-urile sale continuă să primească recenzii uimitoare pentru constanta sa preocupare de a duce interpretarea instrumentală la un nou nivel. Tot el este și producătorul "The Electronic Grooove Challenge" , un must pentru toți profesorii și elevii care doresc să-și îmbunătățească ceasul interior și menținerea tempo-ului.

După primul concert alături de acesta, Stu Hamm a scris pe pagina sa de Facebook: “Craig Blundell si-a făcut cu adevărat simțită prezența! Ce profesionist! Ce groove!”.

Craig Blundell - Inspirational Waveshaper

Îi veți putea vedea pe Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck) și Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), alături de Craig Blundell și acompaniați de chitaristul Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) pe 26 martie la Club Tribute din București. Concertul deschide seria Music Masters Live – reprezentată de evenimente ale căror protagoniști vor fi artiști de cel mai înalt calibru din rock, jazz sau muzică clasică, performeri care au atins cel mai înalt nivel de virtuozitate cu instrumentele lor.

RECOMANDARE: Citește interviul cu Jennifer Batten: „Chitara este o evadare emoțională”

Biletele au prețuri cuprinse între 66 și 88 lei până pe data de 25 martie (inclusiv). Pe 26 martie (la intrarea în club) biletele vor avea prețuri cuprinse între 77 și 110 lei. Concertul este organizat de Star Management sub egida Romanian Music Institute (RMI).

Citește mai multe despre Jennifer BattenStuart Hamm
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piese noi Rihanna, dezvăluite înainte de lansarea oficială - AUDIO

Două piese noi interpretate de Rihanna pe coloana sonoră a animației ”Home” au apărut pe internet înainte de lansarea oficială....

Închide