Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Brandon Flowers (The Killers) a lansat "Can't Deny My Love" - AUDIO

Solistul The Killers, Brandon Flowers, a lansat "Can't Deny My Love", prima piesă de pe noul său album solo, “The Desired Effect”. Discul cu un sound influențat de muzica anilor '80 va putea fi achiziționat începând cu data de 18 mai.
Brandon Flowers -

Brandon Flowers - "Can't Deny My Love" (artwork)

"Can't Deny My Love" este single-ul cu care Brandon Flowers alimentează nerăbdarea fanilor până la lansarea noului album “The Desired Effect”. Piesa este compusă de solistul The Killers în colaborare cu Darren Beckett, producția fiind semnată de Ariel Rechtshaid.

“The Desired Effect” este cel de-al doilea album solo al lui Brandon Flowers, după ”Flamingo” (2010), material clasat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Noul disc se distanțează de sound-ul primului material solo, fiind inspirat de muzica lui Peter Gabriel, Sting și Don Henley de la The Eagles.

„Dacă asculți cu atenție muzica oamenilor ăstora (Gabriel, Sting, Henley) îți dai seama că nu e pentru puștani. Cred că și adulții ascultă muzică pop și mai cred că nu ar trebui – vorbesc în numele tuturor – să ascultăm o mare parte din ceea ce ascultăm acum”, a declarat Brandon Flowers pentru NME.

Încercând să ofere indicii cu privire la direcția noului său album, Brandon Flowers a descris muzica pop din perspectiva sa.

„Întotdeauna a existat muzică pop, dar genul acesta poate fi și expresiv, înțelegi? Cred că mergem într-o direcție precisă cu noul album și sper că am găsit zona de congruență între muzica sofisticată și cea accesibilă.”

Brandon Flowers - "Can't Deny My Love" - AUDIO

Albumul “The Desired Effect” va fi lansat pe piață pe 18 mai 2015. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist “The Desired Effect” - Brandon Flowers:

  1. Dreams Come True
  2. Can’t Deny My Love
  3. I Can Change
  4. Still Want You
  5. Between Me and You
  6. Lonely Town
  7. Diggin’ Up the Heart
  8. Never Get You Right
  9. Untangled Love
  10. They Way It’s Always Been
Brandon Flowers - "The Desired Effect" (copertă album)

Brandon Flowers - "The Desired Effect" (copertă album)

Citește mai multe despre Brandon Flowers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse - "Dead Inside" - LYRIC VIDEO

Noul single Muse se numește ”Dead Inside” și este acompaniat de un lyric video regizat de Tom Kirk și produs...

Închide