Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Blur a lansat o piesă nouă, "Lonesome Street" - AUDIO

Blur a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”The Magic Whip”. Cel de-al treilea single promovat de formație se numește "Lonesome Street" și va beneficia în curând de un videoclip.

Publicat

pe

Blur
Blur │ FOTO: Linda Brownlee

"Sperăm că v-a plăcut #ThereAreTooManyOfUs. Acesta este cel de-a treia și ultima piesă pe care o dezvăluim de pe albumul ”The Magic Whip” înainte de lansarea discului de pe 27 aprilie. Se numește ”Lonesome Street” și este disponibilă pentru toți cei care au precomadat albumul în format digital. Vom posta în curând și videocipul oficial al piesei, așa că rămâneți pe poziții..." - Blur

"Lonesome Street" a putut fi ascultată live pentru prima oară în cadrul unui concert intim pe care trupa l-a susținut recent în Londra. În fața a doar 300 de fani, Blur a interpretat albumul ”The Magic Whip” cap-coadă, singura piesă din setlist cu trimitere la începuturile formației fiind "Trouble in the Message Centre", de pe albumul ”Parklife” (1994).

Blur - "Lonesome Street" - AUDIO

Noul album Blur, „The Magic Whip”, încheie o pauză discografică de 12 ani. Materialul a fost început în Hong Kong, în timpul unei pauze în turneul din mai 2013. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au înregistrat împreună vreme de 5 zile, după care s-au întors la programul de concerte, iar după turneu, la activitățile lor personale. Înregistrările au fost puse de-o parte până în noiembrie 2014, când Graham a revizuit piesele. În acel moment a intervenit Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 melodii.

Albumul „The Magic Whip” va fi lansat prin Parlophone Records pe 27 aprilie 2015, la 16 ani de la „13”, ultima producție în formula de 4.

Tracklist Blur – The Magic Whip:

 1. „Lonesome Street”
 2. „New World Towers”
 3. „Go Out”
 4. „Ice Cream Man”
 5. „Thought I Was A Spaceman”
 6. „I Broadcast”
 7. „My Terracotta Heart”
 8. „There Are Too Many Of Us”
 9. „Ghost Ship”
 10. „Pyongyang”
 11. „Ong Ong”
 12. „Mirrorball”

Trupa Blur a fost înființată în Londra în 1989. Membrii formației sunt Damon Albarn(voce/clape), Graham Coxon (voce/chitară), Alex James (bas) și Dave Rowntree(tobe).Blur a debutat în 1991 cu materialul „Leisure”, urmând alte 6 până în 2003.

PUBLICITATE
Comentează

Trending