Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Black Star Riders (The New Thin Lizzy) și Carcass concertează la festivalul I Am The Rocker

Black Star Riders (The New Thin Lizzy) și Carcass vor urca pe scena de la Romexpo în cadrul primei ediții a festivalului I Am The Rocker. Un al nume recent confirmat este celebrul toboșar Mike Terrana, care se întoarce în România pentru a contribui la atmosfera incediară prin show-ul său energic de rock’n’roll.
Black Star Riders

Black Star Riders

Black Star Riders sau the New Thin Lizzy este o legendă vie a rock-ului, o formație ce înglobează un sound și o atitudine care au inspirat generații întregi de trupe. Metallica a ținut să îi aducă un tribut prin cover-ul realizat la piesa “Whiskey in the Jar”, a cărei variantă originală aparține trupei Thin Lizzy. Rockerii români vor putea trăi momente live extraordinare, printre care și interpretarea unor piese care au schimbat traiectoria muzicii rock precum “Jailbreak” sau “The Boys are Back in Town”. În afara repertoriului clasic marca Thin Lizzy, Black Star Riders va interpreta și piese de pe cele două albume lansate până acum, “All Hell Breaks Loose” (2013) și “Killer Instinct” (2015).

Carcass este o trupă vizionară și inovativă, fiind pionera genului grindcore și melodic death metal. Fondată în 1985, Carcass a experimentat în permanență noi mixuri de rock și metal, ceea ce a condus practic la formarea unor noi subgenuri muzicale. Deși au întrerupt activitatea în 1995, trupa a reluat-o în 2007, iar în 2013 au lansat un nou material, “Surgical Steel”, care a primit numeroase laude din partea publicului și criticilor de muzică.

Terrana Band ne va oferi o porție de rock’n’roll din anii ’60 – ’70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe lângă piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath.

Prima ediție a festivalului I Am The Rocker se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie 2015, la Romexpo. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Bilete și abonamente pentru I Am The Rocker:

Biletele pentru festivalul I Am The Rocker costă 220 de lei. În zilele evenimentului prețul va fi de 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Black Star RidersCarcass
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Lady Gaga - "Till It Happens to You" - AUDIO

Lady Gaga a înregistrat o piesă nouă pentru coloana sonoră a documentarului ”The Hunting Ground”. Intitulată "Till It Happens to...

Închide