Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Akram Khan lansează un nou film coregrafic - "Desert Dancer"

Coregraful englez de origine bengaleză Akram Khan lansează un nou film de dans contemporan în regia lui Richard Raymond. Filmele coregrafice sunt o îmbinare unică de arte: dans și film, care provoacă privitorul și propun noi abordări ale conflictelor dintre personaje. Pentru cei care iubesc acest gen de filme și dansul contemporan, "Desert Dancer" va fi cu siguranță o revelație.
Akram Khan

Akram Khan

Pentru pasionații de dans contemporan Akram Khan nu mai este demult un nume necunoscut, ci din contră, este unul din maeștrii coregrafi ale cărui reprezentații și producții video sunt așteptate cu sufletul la gură și al cărui nume va rămâne cu siguranță bine gravat în istoria dansului contemporan.

Cel mai nou film a cărei coregrafie este realizată de către Akram Khan se numește "Desert Dancer", regizat de Richard Raymond.  Povestea filmului se desfășoară în Iran și urmărește povestea de dragoste și ambiția a doi tineri dansatori de a înființa o companie de dans underground, în ciuda climatului politic dificil din țară.

Vă invităm să urmăriți clipul de "making of" al coregrafiei și să așteptați lansarea DVD-ului de pe data de 10 aprilie.

Pentru cei care își doresc să vadă Akram Khan Company într-un spectacol live, pot merge după el într-una dintre locațiile turneului european:

7-18 March - The Pursuit of Now - London, UK
20-22 March - TOROBAKA - Oslo - Norway
31 March - iTMOi - Cankarjev - Slovenia
5 April - Kaash - Innsbruck, Austria
10 April - Kaash - Istres, France
17-18 April - TOROBAKA - Stockholm, Sweden
23 April - Kaash - Stavanger, Norway
29-30 April-1-2 May - iTMOi (final performances) - Tel Aviv, Israel
12-13 June - TOROBAKA - Ludwigsburg, Germany
16-17 June - TOROBAKA - Cologne, Germany
27-28 June - TOROBAKA - Montpellier, France
30 June-5 July - TOROBAKA - London, UK

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă primul single Kempes de pe albumul „Regăsire” - AUDIO

Kempes a lansat primul single de pe "Regăsire". Albumul de debut al noului proiect al lui Ovidiu Ioncu Kempes poate fi...

Închide