Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adrian Despot și Kempes susțin campania "Rock By Rock" - VIDEO

Campania de strângere de fonduri ”Rock By Rock” unește artiștii sub o cauză comună. Inițiată cu scopul de a menține activ Centrul Român pentru Copii Dispăruți si Exploatați Sexual – FOCUS, campania este susținută de peste 20 de persoane publice, printre aceastea numărându-se și Adrian Despot (Vița de Vie), Ovidiu Ioncu Kempes, Mihai Georgescu (Bere Gratis), Alin Dincă (Trooper), Aura Dănciulescu (AURA).

Publicat

pe

Ovidiu Ioncu Kempes (foto: Claudiu Petre )/ Adrian Despot
Ovidiu Ioncu Kempes (foto: Claudiu Petre )/ Adrian Despot

Focus - Centrul Român pentru Copii Dispăruți și Exploatați Sexual  riscă să se închidă din cauza lipsei de fonduri. Acest centru vizează, în egală măsură, prevenirea, dar și participarea în soluționarea cazurilor de copii dispăruți, răpiți sau exploatați sexual, având o contribuție semnificativă la diminuarea frecvenței acestor cazuri prin: educarea părinților și copiilor, implicarea mass-mediei, sprijinirea eforturilor autorităților competente și a voluntarilor. În îndeplinirea acestei misiuni, sprijină autoritățile statului în demersurile lor.

Focus este, totodată, operatorul în România al liniei de urgență pentru dispariții de copii (tel: 116000), linie disponibilă 24 de ore din 24. Prin acest call center este oferit suport emoțional și consiliere în situații de criză atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Rock By Rock” are ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul Focus. Campania va demara pe 2 aprilie cu un eveniment special, unde publicul va vedea, printre altele, un monolog dramatic alături de școala de actorie In Light, va dansa pe acordurile melodiilor celebrei trupe AC/DC la prestația trupei The R.O.C.K., va simți metalul în oase prin intermediul uneia dintre cele mai bune trupe de profil din țară, trupa L.O.S.T., se va aerisi cu acordurile frumoase și pline de viață ale grupului Up To Eleven și va încheia seara alături de AURA, una dintre cele mai explozive trupe rock cu voce feminină din România.

Afișul avenimentului caritabil ”Rock By Rock”

Afișul avenimentului caritabil ”Rock By Rock”

Evenimentul va începe la ora 20.00 și va avea loc în clubul The Silver Church din București, unde se vor regăsi și două cutii de donații pentru cei care vor vrea, pe lângă plata biletului de 15 lei, să doneze în plus pentru această cauză. Se poate contribui, de asemenea, prin donații în contul organizației - RO 27 BRDE 445SV 711 7821 4450 (LEI), deschis la BRD Dacia.

Spotul campaniei, ce poate fi urmărit mai jos, a fost realizat de Aerial Dreams (Alexandra Dumitrescu și Adrian Iacov) și editat de Luca Oghina, implicați de asemenea în susținerea și promovarea acestei cauze, alături de toți cei care au dorit să apară în film.

Spotul campaniei ROCK By ROCK

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 2 aprilie 2015

Rock by Rock

Loc
The Silver Church

Trending