Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Yngwie Malmsteen lucrează la un nou album

Yngwie Malmsteen a început înregistrările pentru un nou album. Anunțul a fost făcut chiar de către chitarist în cadrul unui interviu, Malmsteen fiind în momentul discuției chiar în studio, lucrând. Considerând că primul concert al lui Yngwie Malmsteen în România este programat în mai 2015, există șanse ca fanii din țară să asculte compoziții noi în premieră.
Yngwie Malmsteen

Yngwie Malmsteen (foto: Contact Music)

Yngwie Malmsteen a anunțat că lucrează la un nou material discografic. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui interviu acordat postului 3D Radio în decembrie 2014, vestea ajungând, însă, recent la urechile presei, odată cu postarea înregistrării pe YouTube.

"Sunt în studio și lucrez la un nou album chiar acum. În momentul acesta, în timp ce vorbim, lucrez la un nou album. Nu e ceva de genul <<OK, o să-l înregistrez acum>>. Nu. Pur și simplu, atunci când mă simt inspirat, intru în studio și lucrez. Dacă nu mă simt inspirat, nu mă apuc; fac alte lucruri. Asta e chestie care funcționa diferit în trecut - eram contra cronometru și era oribil, nu-mi plăcea. Acum înregistrez când simt că o pot face."

Întrebat ce colaborări are în plan pentru acest nou album, Yngwie Malmsteen l-a indicat pe Nick Marino.

"Eu scriu totul. Mă gândesc totuși dacă să aduc pe cineva...Îl am pe tipul ăsta cu care am cântat pe ultimul meu album live (Nick Marino) - e și clăpar - s-ar putea să înregistrez cu el câteva piese."

Yngwie Malmsteen & Nick Marino Blues Solo

Yngwie Malmsteen, muzicianul creditat pentru revoluționarea chitarei electrice și dezvoltarea metalul neo-classic, va susține primul concert în România pe 13 mai 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, fiind organizat de German Quality Entertainment.

Cu o tehnică ingenioasă, Yngwie Malmsteen este considerat, începând cu anii ’80, un adevărat fenomen, virtuozul în neo-clasic devenind în scurt timp idolul a milioane de tineri. ”Heaven Tonight”, ”You Don’t Remenber I’’ll Never Forget”, ”Perpetual”, ”Fire & Ice”, ”Seventh Sign”, ”Forever One”, ”Vengeance”, ”Like An Angel” sau ”Evil Eye” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale chitaristului, pe care fanii din România le vor putea asculta live pe 13 mai.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Yngwie Malmsteen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Incubus - "Absolution Calling" - LYRIC VIDEO

După o pauză de 4 ani de la apariția albumului ”If Not Now, When?”, Incubus revine cu prima piesă de...

Închide