Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Yngwie Malmsteen lucrează la un nou album

Yngwie Malmsteen a început înregistrările pentru un nou album. Anunțul a fost făcut chiar de către chitarist în cadrul unui interviu, Malmsteen fiind în momentul discuției chiar în studio, lucrând. Considerând că primul concert al lui Yngwie Malmsteen în România este programat în mai 2015, există șanse ca fanii din țară să asculte compoziții noi în premieră.

Publicat

pe

Yngwie Malmsteen
Yngwie Malmsteen │ FOTO: Contact Music

Yngwie Malmsteen a anunțat că lucrează la un nou material discografic. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui interviu acordat postului 3D Radio în decembrie 2014, vestea ajungând, însă, recent la urechile presei, odată cu postarea înregistrării pe YouTube.

"Sunt în studio și lucrez la un nou album chiar acum. În momentul acesta, în timp ce vorbim, lucrez la un nou album. Nu e ceva de genul <<OK, o să-l înregistrez acum>>. Nu. Pur și simplu, atunci când mă simt inspirat, intru în studio și lucrez. Dacă nu mă simt inspirat, nu mă apuc; fac alte lucruri. Asta e chestie care funcționa diferit în trecut - eram contra cronometru și era oribil, nu-mi plăcea. Acum înregistrez când simt că o pot face."

Întrebat ce colaborări are în plan pentru acest nou album, Yngwie Malmsteen l-a indicat pe Nick Marino.

"Eu scriu totul. Mă gândesc totuși dacă să aduc pe cineva...Îl am pe tipul ăsta cu care am cântat pe ultimul meu album live (Nick Marino) - e și clăpar - s-ar putea să înregistrez cu el câteva piese."

Yngwie Malmsteen & Nick Marino Blues Solo

Yngwie Malmsteen, muzicianul creditat pentru revoluționarea chitarei electrice și dezvoltarea metalul neo-classic, va susține primul concert în România pe 13 mai 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, fiind organizat de German Quality Entertainment.

Cu o tehnică ingenioasă, Yngwie Malmsteen este considerat, începând cu anii ’80, un adevărat fenomen, virtuozul în neo-clasic devenind în scurt timp idolul a milioane de tineri. ”Heaven Tonight”, ”You Don’t Remenber I’’ll Never Forget”, ”Perpetual”, ”Fire & Ice”, ”Seventh Sign”, ”Forever One”, ”Vengeance”, ”Like An Angel” sau ”Evil Eye” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale chitaristului, pe care fanii din România le vor putea asculta live pe 13 mai.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 mai 2015

Yngwie Malmsteen

Loc
Sala Palatului

Trending