Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Voltaj relansează campania "De la căpat", dedicată proiectelor pentru copii și tineri dezavantajați social

La doar câteva luni de când au lansat piesa manifest și programul "De la capăt", băieții de la Voltaj vor să facă mesajul piesei cunoscut și peste hotare prin participarea la Eurovision.

Publicat

pe

Voltaj
Voltaj

Primul pas în campania "De la căpat" a fost făcut în 2014, odată cu lansarea piesei și videoclipului cu același nume. Acum, trupa Voltaj, prin participarea la Selecția Națională Eurovision, vor să ducă mesajul campaniei la un alt nivel și să facă cunoscută și internațional cauza copiilor care nu se pot bucura de atenție și implicare din partea părinților care, fie sunt plecați la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai decent, fie petrec multe ore la locul de muncă și astfel pierd etape importante din creșterea copiilor.

"Când am compus și am lansat piesa și campania "De la capăt" nu ne-am gândit că vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama că acest concurs poate să ne ajute să facem cunoscută și internațional campania 'De la capăt'. Suntem convinși ca, dacă vom reuși să câștigăm în România, vom reuși să facem atentă toată Europa", a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Voltaj - "De la capăt"

De la cuvintele frumoase și povestea emoționantă din spatele videoclipului, au urmat o serie de acțiuni prin care trupa Voltaj a pus în practică programul "De la Capăt". În luna decembrie, băieții ofereau o mână de ajutor la construcția locuinței Loredanei, tânăra din Buzău care ne-a oferit tuturor un exemplu de cinste și bunătate. Loredana este cea care, deși se află într-o situație financiară dificilă, nu a stat pe gânduri în momentul în care a găsit un portofel plin cu bani, predându-l poliției. Urmează ca membrii trupei să mearga în Dolj pentru a ajuta o fetiță de 9 ani și pe care, în plus, o vor invită la Finala Selecției Naționale Eurovision, ce se desfășoară pe 8 martie la Craiova.

Programul „De la capăt” este dedicat proiectelor pentru copiii și tinerii aflați în situații dificile și despre cât de important este să poți primi o a doua șansă, construită pe încredere, apropiere și înțelegere. Piesa a devenit purtătorul de cuvânt al programului www.delacapat.ro, prin care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision Romania și Habitat for Humanity România.

PUBLICITATE
Comentează

Trending