Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Vocalistul Iron Maiden, Bruce Dickinson luptă cu cancerul

Bruce Dickinson a fost depistat cu o tumoare canceroasă la finele anului trecut. Informațiile au fost făcute publice la încheierea tratamentului de radio-chimioterapie. Solistul este în curs de recuperare.
Bruce Dickinson - Iron Maiden in concert in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 24 iulie 2013

Bruce Dickinson - Iron Maiden in concert in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 24 iulie 2013 (foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

Trupa Iron Maiden a dat publicității primele informații despre starea de sănătate a solistului vocal, Bruce Dickinson.

Înaintea Crăciunului, cântărețul a efectuat un control medical de rutină. Analizele și biopsiile au indicat o mică tumoare canceroasă, situată în spatele limbii. Solistul a urmat un tratament de chimioterapie și radioterapie timp de șapte săptămâni, program încheiat pe 18 februarie 2015. Din fericire, tumoarea a fost depistată într-un stadiu incipient, iar prognosticul este unul foarte bun. Echipa medicală care l-a tratat pe Bruce Dickinson se așteaptă ca acesta să își revină complet până la sfârșitul lunii mai. Ulterior, vor fi necesare alte câteva luni ca solistul aviator să își reintre în forma fizică normală.

Formația își roagă fanii să dovedească răbdare, înțelegere și respect pentru intimitatea lui Bruce și a familiei lui, până la o nouă informare publică la finele lui mai 2015. În circumstanțele actuale, Bruce se simte foarte bine, iar întreaga echipă gândește pozitiv.

Bruce Dickinson are 56 de ani și a devenit solistul Iron Maiden în septembrie 1981. A părăsit formația în 1993 pentru o carieră solo, dar a revenit în trupă 6 ani mai târziu. Alături de Iron Maiden a cântat la București de 2 ori, ultima oară în Piața Constituției pe 24 iulie 2013. Solistul este pilot profesionist și realizator de radio.

Videoclip oficial Bruce Dickinson - Man Of Sorrows (Accident of Birth, 1997)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cfh5S-cOKmk&w=600]

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scorpions lansează albumul "Return to Forever"

Scorpions lansează cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015. Discul include 16 piese în...

Închide