Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

VIDEO: Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

Invitată în emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", Christina Aguilera a acceptat provocarea de a o imita pe Britney Spears în cadrul unui joc numit ”Wheel of Musical Impressions”. Rivalitatea dintre cele două artiste, bine cunoscută încă de la sfârșitul anilor '90, a făcut ca momentul să fie unul savuros atât pentru gazda emisiunii, cât și pentru public.
Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

După momentul sărutului dintre Christina Aguilera și Madonna de la MTV VMA 2003, ce a fost eclipsat de sărutul Madonnei cu Britney Spears, fanii celor două dive pop au parte, 12 ani mai târziu, de o nouă confruntare. Christina Aguilera, de această dată, a avut oportunitatea de a-și pune în valoare vocea, fără alte artificii regizorale.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Christina Aguilera a imitat stilul de a cânta al lui Britney, la provocarea gazdei show-ului. Prestația artistei a declanșat în public un val de aplauze și râsete, momentul fiind savurat din plin.

”Asta e ceva ce mi-am dorit să aud dintotdeauna. A fost incredibil!”, a exclamat Jimmy Fallon.

Jocul în cadrul căruia Christina Aguilera o imită pe Britney Spears se numește ”Wheel of Musical Impressions” și este deja cunoscut de fanii emisiunii. Momentul cu Britney începe de la minutul 1:46.

Wheel of Musical Impressions: Christina Aguilera

Christina Aguilera, ce a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului 2014, lucrează în prezent la un nou album. Pentru acest material, artista l-a cooptat pe Pharrell Williams, coleg în juriul concursului de talente difuzat de NBC, The Voice USA.

„În perioada sarcinii m-am întâlnit cu el (Pharrell Williams) și am discutat despre direcția noului album și despre muzică în general. El are o piesă care mie îmi place în mod special”, a declarat Christina Aguilera pentru Extra TV.

Perioada de pauză, determinată de sarcină, a fost una benefică din punct de vedere creativ, artista mărturisind că este nerăbdătoare să înregistreze piese noi.

„Vreau să mă asigur că iau deciziile corecte și că noile piese sunt autentice. Sunt extrem de entuziasmată să mă reîntorc în studio pentru a mă dedica complet acestui album. Am scris și strâns foarte multe idei despre diferite pasaje emoționale ale experiențelor de anul trecut, așa încât sunt nerăbdătoare să le dau glas și să încep să înregistrez.”

Citește mai multe despre Britney SpearsChristina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson și John Legend au realizat un cover după o piesă Tokio Hotel, "Run Run Run" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit duetul cu John Legend inclus pe noul album ”Piece by Piece”. Melodia înregistrată de cei doi...

Închide