Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

VIDEO: Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

Invitată în emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", Christina Aguilera a acceptat provocarea de a o imita pe Britney Spears în cadrul unui joc numit ”Wheel of Musical Impressions”. Rivalitatea dintre cele două artiste, bine cunoscută încă de la sfârșitul anilor '90, a făcut ca momentul să fie unul savuros atât pentru gazda emisiunii, cât și pentru public.
Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

Christina Aguilera o imită pe Britney Spears în emisiunea lui Jimmy Fallon

După momentul sărutului dintre Christina Aguilera și Madonna de la MTV VMA 2003, ce a fost eclipsat de sărutul Madonnei cu Britney Spears, fanii celor două dive pop au parte, 12 ani mai târziu, de o nouă confruntare. Christina Aguilera, de această dată, a avut oportunitatea de a-și pune în valoare vocea, fără alte artificii regizorale.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Christina Aguilera a imitat stilul de a cânta al lui Britney, la provocarea gazdei show-ului. Prestația artistei a declanșat în public un val de aplauze și râsete, momentul fiind savurat din plin.

”Asta e ceva ce mi-am dorit să aud dintotdeauna. A fost incredibil!”, a exclamat Jimmy Fallon.

Jocul în cadrul căruia Christina Aguilera o imită pe Britney Spears se numește ”Wheel of Musical Impressions” și este deja cunoscut de fanii emisiunii. Momentul cu Britney începe de la minutul 1:46.

Wheel of Musical Impressions: Christina Aguilera

Christina Aguilera, ce a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului 2014, lucrează în prezent la un nou album. Pentru acest material, artista l-a cooptat pe Pharrell Williams, coleg în juriul concursului de talente difuzat de NBC, The Voice USA.

„În perioada sarcinii m-am întâlnit cu el (Pharrell Williams) și am discutat despre direcția noului album și despre muzică în general. El are o piesă care mie îmi place în mod special”, a declarat Christina Aguilera pentru Extra TV.

Perioada de pauză, determinată de sarcină, a fost una benefică din punct de vedere creativ, artista mărturisind că este nerăbdătoare să înregistreze piese noi.

„Vreau să mă asigur că iau deciziile corecte și că noile piese sunt autentice. Sunt extrem de entuziasmată să mă reîntorc în studio pentru a mă dedica complet acestui album. Am scris și strâns foarte multe idei despre diferite pasaje emoționale ale experiențelor de anul trecut, așa încât sunt nerăbdătoare să le dau glas și să încep să înregistrez.”

Citește mai multe despre Britney SpearsChristina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson și John Legend au realizat un cover după o piesă Tokio Hotel, "Run Run Run" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit duetul cu John Legend inclus pe noul album ”Piece by Piece”. Melodia înregistrată de cei doi...

Închide