Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

UNTOLD FESTIVAL: John Newman, un nou artist confirmat

John Newman a confirmat prezența la Untold Festival din Cluj-Napoca. Artistul britanic va reveni în România pe 1 august 2015, la un an de la primul său concert în țara noastră, susținut în cadrul Summer Well 2014.
Concert John Newman la Summer Well 2014

Concert John Newman la Summer Well 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

John Newman se întoarce în România la doar un an de la primul său show în țara noastră, susținut la București (Recomandare: RECENZIE: Prima zi de Summer Well 2014 – FOTO ). Artistul britanic a anunțat pe pagina sa de Facebook un nou concert, ce va avea loc în cadrul primei ediții Untold Festival de la Cluj-Napoca.

”Sunt nerăbdător să vizitez din nou România vara aceasta, cu prilejul Untold Festival”, a transmis John Newman fanilor români, mesajul fiind însoțit de afișul evenimentului.

La doar 25 de ani, John Newman are deja un album și un single ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. Discul „Tribute” și hitul „Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

„Mi-am dorit să fiu mecanic și după aceea mi-am dorit să fac muzică, să compun sau să fiu producător. Nu-mi doresc să fiu un star pop, vreau să fiu mai curând un artist. Nu-mi pasă de faimă, vreau doar să am șansa de a compune muzică și a mă bucura de asta”, declara John Newman pentru virginmedia.com în urmă cu ceva timp.

John Newman - "Love Me Again"

John Newman se alătură, așadar, line-up-ului UNTOLD FESTIVAL, ce se va desfășura în perioada 30 iulie 2015- 2 august 2015 la Cluj-Napoca. Concertul artistului britanic va avea loc pe 1 august, în cea de-a 3-a zi a festivalului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre John Newman
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Apocalyptica și Anathema cântă la ARTmania 2015 - CONFIRMĂRI

Apocalyptica (FI), Anathema (UK), Clan of Xymox (DE) și Saturnus (DK) sunt primele confirmări la festivalul ARTmania 2015. Concertele principale...

Închide