Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD FESTIVAL: John Newman, un nou artist confirmat

John Newman a confirmat prezența la Untold Festival din Cluj-Napoca. Artistul britanic va reveni în România pe 1 august 2015, la un an de la primul său concert în țara noastră, susținut în cadrul Summer Well 2014.

Publicat

pe

Concert John Newman la Summer Well 2014
Concert John Newman la Summer Well 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

John Newman se întoarce în România la doar un an de la primul său show în țara noastră, susținut la București (Recomandare: RECENZIE: Prima zi de Summer Well 2014 – FOTO ). Artistul britanic a anunțat pe pagina sa de Facebook un nou concert, ce va avea loc în cadrul primei ediții Untold Festival de la Cluj-Napoca.

”Sunt nerăbdător să vizitez din nou România vara aceasta, cu prilejul Untold Festival”, a transmis John Newman fanilor români, mesajul fiind însoțit de afișul evenimentului.

La doar 25 de ani, John Newman are deja un album și un single ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. Discul „Tribute” și hitul „Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

„Mi-am dorit să fiu mecanic și după aceea mi-am dorit să fac muzică, să compun sau să fiu producător. Nu-mi doresc să fiu un star pop, vreau să fiu mai curând un artist. Nu-mi pasă de faimă, vreau doar să am șansa de a compune muzică și a mă bucura de asta”, declara John Newman pentru virginmedia.com în urmă cu ceva timp.

John Newman - "Love Me Again"

John Newman se alătură, așadar, line-up-ului UNTOLD FESTIVAL, ce se va desfășura în perioada 30 iulie 2015- 2 august 2015 la Cluj-Napoca. Concertul artistului britanic va avea loc pe 1 august, în cea de-a 3-a zi a festivalului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 30 iulie 2015

UNTOLD FESTIVAL 2015

Loc
Cluj Arena
Un comentariu

Trending