Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

The Offspring a lansat piesa "Coming For You" - AUDIO

Trupa The Offspring a început anul 2015 cu lansarea unei noi melodii după mai bine de 3 ani de pauză. Piesa "Coming For You" poate fi ascultată pe InfoMusic, ea prevestind noul album Offspring  așteptat pe piață în acest an.
Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh)

Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014

După mai multe zile de teasing, The Offspring a lansat melodia "Coming For You" prin cele mai importante canale de distribuție digitală, precum Itunes, Amazon și Spotify. La o zi după punerea single-ului în vânzare, Dexter și compania au publicat-o și pe youtube, folosind ca ilustrații scene din concertele formației. Piesa poartă amprenta punkului energizant  The Offspring, marca Dexter Holland.

Dexter Holland are în prezent 49 de ani, fiind principalul compozitor al formației. El și basistul Greg K sunt co-fondatorii din actuala componență, ce îi include și pe veteranul Noodles (venit chitarist la un an după înființarea trupei) și pe toboșarul Pete ParadaDexter este vocalist și chitarist, cântând uneori și la pian, chiar dacă la data fondării trupei, în 1984, Dexter era... toboșar. Este cel mai probabil singurul solist punk/rock cu doctorat în biologie moleculară.

Single-ul "COming For You" este prima piesă nouă lansată de Offspring tupă 2012

Single-ul "COming For You" este prima piesă nouă lansată de Offspring tupă 2012

Anul acesta, The Offspring intenționează să lanseze cel de-al 10-lea album de studio. Cel mai recent disc The Offspring - "Days Go By" datează din 2012.

Pe 4 aprilie 2015, The Offspring va pleca într-un turneu mondial, mai multe date urmând să fie comunicate în perioada următoare. În 2014, trupa a concertat intensiv, participând la mai multe festivaluri. The Offspring nu a cântat niciodată în România, chiar dacă la un moment dat au existat șanse să însoțească Guns N' Roses la Rock The City.

Ascultă The Offspring - "Coming For You"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QMxf7oMnWq4]

The Offspring are numeroși fani în România, formați cu hiturile de pe Smash (1994) și Americana (1998). Generația ce a descoperit trupa în redirect la MTV va fi prezentă la concert pentru a reasculta „Self Esteem” și “Pretty Fly (for a White Guy)”. Ultima piesă a beneficiat de un clip de referință în istoria punk-rock-ului, iar albumul ce mai include “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” a depășit pragul de vânzări de 10 milioane de exemplare. MTV-ul a avut un rol importat în promovarea The Offspring.

Citește mai multe despre Dexter HollandThe Offspring
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera lucrează cu Pharrell Williams la un nou album

Christina Aguilera are planuri mari pentru 2015. După o perioadă de pauză, determinată de nașterea celui de-al doilea copil, artista...

Închide