Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Thalia a lansat o nouă piesă, "Amore Mio" - LYRIC VIDEO

Thalia a lansat "Amore Mio", piesa ce dă titlul noului ei album, cel de-al 12-lea din carieră. Discul lansat în noiembrie 2014 s-a clasat pe prima poziție în topurile US Billboard Latin Pop Albums și Mexican Albums Chart.
Thalia

Thalia (foto: NuestraThalia.com)

După albumul “ViVA KiDS, Volumen 1“, un disc dedicat copiilor, artista de origine mexicană Thalia revine în lumina reflectoarelor cu cel de-al 12-lea material de studio din carieră. "Amore mio" a fost lansat în noiembrie 2014 sub egida Sony Music Latin, primul single promovat fiind "Por Lo Que Reste de Vida" (în engleză “For the remainder of my life“). Discul a fost bine primit atât în SUA, cât și în Mexic, unde a fost certificat cu aur.

Noul single extras de pe acest album, "Amore Mio", este compus de José Luis Roma și produs de Thalia împreună cu Armando Ávila și soțul său, Tommy Mottola.

Thalia - "Amore Mio" - LYRIC VIDEO

Tracklist "Amore Mio" - Thalia:

 1. "Amore Mio"
 2. "Por Lo Que Reste De Vida"
 3. "Más"
 4. "Cerveza en México"
 5. "Lo Más Bonito de Ti"
 6. "Contigo Quiero Estar"
 7. "Cómete Mi Boca"
 8. "Tranquila" (featuring Fat Joe)
 9. "Tú y Yo"
 10. "Como Tú No Hay Dos" (featuring Becky G)
 11. "Sólo Parecía Amor"
 12. "Olvídame"
Thalia - ”Amore Mio” (copertă album)

Thalia - ”Amore Mio” (copertă album)

Denumită adeseori "Queen of Latin Pop" (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

Citește mai multe despre Thalia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
REZIDENT EX lansează "Lasă-mă să zbor", prima piesă în noua formulă - AUDIO

După ce și-a definitivat componența, aducându-l pe veteranul Mark Cross la tobe, REZIDENT EX a lansat o nouă melodie, "Lasă-mă...

Închide